&Other Stories lancerer ny skønhedslinje

&Other Stories lancerer ny skønhedslinje
Foto: PR

D. 17. november 2016 lancerer &Other Stories sin nye beautylinje, “The Paris Atelier”, som henter sin inspiration og ingredienser i Frankrigs rige natur og smukke hovedstad: Paris. &Other Stories har atelier i Paris, men ingredienserne og inspirationen til skønhedsprodukterne kommer også fra Frankrigs andre regioner: Kystlinen er b.la. repræsenteret ved den beroligende Eau D’Ajonc og farven blå, de franske urtehaver kommer til udtryk i ekstrakter af saffron og roser samt farven rød, grøn og den fugtgivende trøffelekstrakt sender tanker til Frankrigs skove, og seriens dufte omfavner stemningen i lysets by: Paris.

&Other Stories skønhedsserie, The Paris Atelier, byder på to Eau de Parfumes i fine, nostalgiske flakoner samt ti kropsprodukter, som indeholder naturlige duftnoter fra Frankrigs forskellige regioner.

Læs også: Dagens beauty-tip: Sådan får du hud som Victoria Beckham

I forbindelse med lanceringen af skønhedsserien udtaler Frida Fagerholm, chef for &Other Stories skønhedsafdeling:

”Vi har arbejdet på skønhedslinjen i lang tid, og det er magisk at se den komme til live. Linjen omfavner sjælen i den franske kyst, skov, urtehave og lysets by – fire elementer, som står vores franske hjerter nært, og de fire elementer er repræsenteret af naturlige ingredienser, som vi har forenet med luksuriøse teksturer og dufte. Resultatet er produkter, som taler til den moderne kvindes behov.”

Afleverer du en tom emballage fra dit beautyprodukt, kan du få 10 % på dit næste køb hos &Other Stories – så når din næste creme løber tør, kunne det (måske) være en kærkommen mulighed for at prøve et af de nye skønhedsprodukter fra &Other Stories nye linje The Paris Atelier.

Kig med i galleriet og se de flotte kampagnebilleder fra &OtherStories nye skønhedslinje:

&Other Stories lancerer ny skønhedslinje

Relaterede artikler