Nu er hele Gigi x Maybelline kollektionen her!

Nu er hele Gigi x Maybeline kollektionen her!
Foto: PR

I forrige uge kunne vi bringe nyheden om, at supermodellen Gigi Hadid og makeup-imperiet Maybelline har lanceret et nyt samarbejde med den underskønne Gigi i spidsen. På det tidspunkt var både Maybelline og supermodellen ekstremt hemmelighedsfulde omkring den nye beauty-kollektion, og den eneste information vi havde om produkterne vi kunne forvente var, at der ville blive lanceret en jetsetter-pallette, som indeholder alt det nødvendige for at genskabe det smukke Gigi-look på farten.

Vi lovede også at holde vores læsere opdateret så snart der kom nye informationer om samarbejdet, og vi vender hermed tilbage med gode nyheder - sådan rigtig gode nyheder:

For nu kan vi omsider løfte sløret for hele Gigi x Maybelline kollektionen, der indeholder både læbestifter, eyeliner, mascara, øjenskygger, lipliners og meget mere.

Gigi Hadid, tidens hotteste it-girl, har arbejdet på sin nye makeup-kollektion i et helt år. Og kollektionen er ikke blot skabt med inspiration fra den smukke supermodel – den er skabt af hende.

Gigi har i dén grad bevist, at hun er meget mere end både Instagram-komet, supermodel, Victoria’s Secret engel og naboens datter - for i det nye samarbejde, har også hun vist sig som en vaskeægte iværksætter.

Og Gigis lukseriøse arbejds- og privatliv ses også tydeligt i kollektionen, som tager os med på en rejse fra Gigis glamourøse hjemby LA, til den pulserende hjemmebane i New York.

Se også videointerviewet: ELLE møder Gigi Hadid i København 

Gigi Hadid x Maybelline samarbejdet består derfor af to kollektioner, som hver er inspireret af de to byer. West Coast kollektionen (som repræsenterer LA) hylder glamour med sexede, røde nuancer. East Coast kollektionen (der repræsenterer New York) kredser om det gennemførte nude look, hvor less is more.

Og jetsetter-palletten (som desuden blev revet væk på blot 90 minutter i USA), vender naturligvis også tilbage.

Så hvis du vil genskabe Gigi-magien selv derhjemme, skal du sætte et kæmpestort kryds i kalenderen torsdag den 9. november 2017. Her lander den ekstremt hypede beauty-kollektion nemlig i Matas butikker landet over. Priserne for dit eget Gigi-shine starter fra 79,95 kr.

Hvis du ikke dog ikke kan vente til den 9. november, har vi i galleriet nedenfor samlet det første sneak peek på produkterne, samt billederne af Gigi, der er blevet offentliggjort af Maybelline, og viser Gigi som den vaskeægte entreprenør, hun er.

Swipe dig igennem galleriet for at få det første kig ind i Gigis skønne verden…

Nu er hele Gigi x Maybeline kollektionen her!

Relaterede artikler