Glossier Nu er det bekræftet! Glossier kommer til Danmark

Endelig kan vi bekræfte rygtet om, at Glossier kommer til Danmark - hurra!

Det hypede skønhedsmærke har nemlig netop meldt ud, at de kommer til at tilbyde shipping til Danmark fra den 9. august 2018. 

Glossier er skønhedsmærket, som ikke blot har taget hele skønhedsbranchen med storm, men i den grad også er en blevet en darling på Instagram, hvor deres lyserøde univers og glitrende lipbalms er blevet fast inventar på enhver Instagram-darlings badeværelseshylde.

Bag brandet står amerikanske Emily Weiss, som foruden at være et sandt stilikon, i den grad også kan betegnes som en power-kvinde.

Emily Weiss startede Glossier i slutningen af 2014, og kan i dag kan sig indehaver af et af de mest succesfulde nye skønhedsbrands. Emily Weiss er netop kommet på erhvervsmagasinet Forbes' "40 under 40"-liste, hvor de hylder succesfulde erhverskvinder under 40 år. En meget prestigefyldt pris, som i den grad understreger powerkvindens succes og plads i skønhedsbranchen. 

I forbindelse med den danske Glossier-lancering bygger brandet et helt Glossier-univers på Avlskarl Galleri i København, som vil være åbent for alle under den københavnske modeuge. Her kan man komme forbi og få rådgivning om Glossiers produkter, bestille produkter og generelt bare opleve Glossiers univers folde sig ud på fineste vis.

Du kan besøg Glossiers univers under modeugen i København fra den 9.-11. august fra kl. 12-19 på adressen Bredgade 28, Avlskarl Galleri, i København. 

Relaterede artikler