Nikolaj Coster-Waldau nyt globalt ansigt for L'Oréal Paris

Foto: L'Oréal Paris

Der findes næppe én kvinde i Danmark, der ikke har sukket efter Nikolaj Coster-Waldau gennem hele hans karriere som skuespiller. Og efter hans medvirken i successerien Game Of Thrones som kolde Jaime Lannister er den 47-årige skuespiller også for alvor blevet et efterspurgt ansigt i resten af verden.

Derfor kan vi heller ikke få armene ned over Nikolaj Coster-Waldaus seneste tilføjelse til karrieren.

Fremover kan vi nemlig glæde os til at opleve Nikolaj Coster-Waldau i front for L'Oréal Paris og deres 'Men Expert'-linje. 

Med mere end 40 film i ryggen og en række velgørende initiativer på sidelinjen, herunder rollen som ambassadør for United Nations Delevelopment Program, der arbejder for et bedre klima, er Nikolaj Coster-Waldau i følge L'Oréal Paris et perfekt match med 'Men Expert' - han er nemlig både en "hero on-screen and a hero at heart":

"Hvis der er én definition af en hverdags-helt, er Nikolaj Coster-Waldau svaret. Han er et rigtigt match for Men Expert. Ud over hans rækkevidde som skuespiller er han generøs med sin berømmelse og sin tid, ved at bruge sin platform på en af ​​verdens største serier for at fremme forløbet. Vi er begejstret for at byde velkommen til en talentfuld kandidat og en mand af integritet til Men Expert - mærket, der gør hudplejeinnovation tilgængelig for vores daglige helte.", lyder fra Pierre-Emmanuel Angeloglou, som er Global Brand President hos L'Oréal Paris.

Om sin nye rolle hos L'Oréal Paris udtaler Nikolaj Coster-Waldau:
 
"Jeg er absolut tilhænger af 'Men Expert's filosofi om at være den bedste mand, du kan være, i alle aldre. Deres mål om at have en positiv indflydelse på mænds hverdag, gennem grooming ekspertise, filantropi og alt, hvad de støtter som et mærke, taler til mig og de projekter, jeg selv går op i. Det er en stor ære og udfordring at opfordre mænd til at gå efter det bedste, gennem hele livet"
 
 
Og hvad er nøglen til mænds skønhed i følge Nikolaj Coster-Waldau selv - og hvordan formår han selv at holde på sit pæne ydre? Dét har vi talt med den 47-årige skuespiller om:
 
Hvad er hemmelighed, hvis man vil ældes med ynde?
Vær ikke bekymret. Vær dig selv. Livet forandrer sig. Omfavn det. Og lad være med at lade en bestemt alder definere dig. Bliv ved at få folk til at grine - og hvad angår hudem? Så er der altid hjælp at hente fra Men Expert 'Vita Lift'-dagcreme. 
 
Hvordan får du dig selv til at se så godt ud?
Jeg sørger for at holde fast i min daglige rutine, lige meget hvornår min alarm ringer om morgenen. Jeg er 47 år, og selvom jeg ikke altid er lige klog på livet generelt, så har jeg virkelig lært, hvad den god dagcreme kan gøre for min hud på en lang dag på et filmset eller ude i kulden. 
 
Du rejser meget med dine mange forskellige roller. Hvad rejser du aldrig uden?
Når jeg har fløjet, skal jeg ofte hurtigt afsted til et møde eller være på et filmset lige bagefter. Og efter en 10-timers flyvetur kan jeg godt se ret træt og stresset ud, og her er min redning særligt 2 produkter: En anti-rynkegel, som på ingen tid kan få min hud til at se frisk ud og min anti-perispirant, som får mig til at slappe af og føle mig frisk.
 
Vi glæder os til at nyde synet af cool Nikolaj Coster-Waldau i front for L'Oréal Paris Men Expert - for pludselig blev det da lige lidt mere attraktivt at shoppe skønhedsprodukter til vores mænd! 
 

Relaterede artikler