New York Fashion Week: De største beauty-tendenser på catwalken

Foto: All Over Press
Da de internationale modehuse fremviste deres SS18-kollektioner i det fashionable New York i september 2017, var et fælles træk for mange af de strærke shows, at der på beauty-siden var fokus på dramatiserende eyeliners med et twist kombineret med en lækker gødedende og naturlig hud. 
 
 
 
De største modehuse som Tom Ford og Marc Jacobs præsenterede dragende versioner af det klassiske cat-eye, og der var leget med eyelinerens farve og form, når de nye supermodeller som Kendall Jenner og Gigi Hadid gjorde entré på catwalken, og præsenterede de smukke SS18-kollektioner. Forårskælderne fik nemlig kant - og kamp til stregen - af de stærke linjer, der var trukket op fra øjenspids til øjenkrog, og glødende, letmarkerede kindben. Wauw!
 
 
ladies, tendensen er klar! Det er kontrasten mellem det simple, naturlige beauty-look og de karikerede mørke øjne, som kommer til at dominere til foråret 2018 – og som Diane Kendal sagde backstage til Marc Jacobs SS18-show: “It’s all about the eyes”! Og der er ingen, der siger, at du behøver at vente helt til foråret med at finde eyelineren frem, for det dramatiske look er også spot on til vinterens kommende soirées! 
 
Uanset om du tyvstarter med looket allerede nu, eller venter til foråret, kan du godt se frem til at lade huden stråle af naturlig glød og lade øjnene funkle af skæve, farverige og markerede liners, der giver det helt rigtige personlige beauty-twist, som skal skinne igennem næste forår - og måske lidt før.
 
Psst… Swipe dig igennem galleriet nedenfor og find inspiration til det perfekte beauty-forårslook!
 

New York Fashion Week: De største beauty trends til foråret

 

Relaterede artikler