Natalie Portman er (igen) ansigt for ny Miss Dior parfume

Foto: PR

Endnu engang har den smukke skuespillerinde Natalie Portman fået æren af at være ansigt for Diors nye parfumekampagne. Denne gang for den nye duft 'Miss Dior - Absolutely Blooming'. 

Som navnet antyder, er parfumen en forførende blomsterduft, hvor rosen spiller en væsentlig rolle. Den nye duft lanceres den 1. september 2016, og vi er spændte på at dufte til den seneste duftkreation fra det franske modehus.

Læs også: ELLE-universet udvider med nyt magasin til mænd

Ligesom tidligere, har Dior lavet en webdokumentar med Natalie Portman, omkring tilblivelsen af den nye MIss Dior parfume, og helt eksklusivt, har vi her på ELLE fået muligheden for at vise den nye kampagnevideo med Natalie Portman, før alle andre. 

I den nyeste video, besøger skuespillerinden derfor rosenmarkerne i Frankrig, hvor roserne til den nye duft plukkes. Roserne gror ved blomsterfarmen Domain de Manon, der ekslusivt leverer roser til Dior.

Her taler hun bl.a. med Diors parfumeskaber, François Demachy,  om hvordan den nye duft er blevet til.

I videoen er Portman også med ude i rosenmarkerne for at plukke den helt bestemte rosensort, der er omdrejningspunktet i den nye duft.

Rosen kaldes for 'Centifolia', der betyder 'rose med hundrede blade', og rosen kendes også under navnet 'majrosen'. 

Majrosen er dén blomst, som Dior foretrækker frem for alle andre, da den har en helt særlig plads i modehusets historie. 

Læs også: Kim Grenaa samarbejder med dansk high-street kæde i LA

Christian Dior selv, plantede nemlig hele marker af denne rosensort ved sit tidligere hjem Château de La Colle Noire tæt ved den franske parfumeby Grasse

'Miss Dior - Absolutely Blooming' indeholder, ud over roser, også noter af røde frugter såsom hindbær, granatæble og solbær. Hertil er der tilsat en smule lyserøde peberkorn, der prikker til sanserne og gør parfumen unik.

Du kan se Natalie Portman udforske de franske rosenmarker i den nye webdokumentar fra Dior her.

Her kan du desuden se den helt nye parfume samt de flotte kampagnebilleder med Natalie Portman som Miss Dior, skudt af den britiske fotograf Tim Walker.

Natalie Portman er igen ansigt for ny Miss Dior parfume

 

Relaterede artikler