Mød det nye ansigt for YSL Beauty

YSL Beauty er kendt for at vælge karakteristiske kampagnemodeller, og deres nyeste skud på stammen er bestemt ingen undtagelse.
 
Det nye ansigt for YSL Beauty hedder Staz Lindes og udover et look, som er det perfekte eksempel på cool L.A.-vibes, der møder det lidt rockede pariser-look, så er hun også fotograf og guitarist i rockbandet ”The Paranoyds”.
 
Se også: Skønhedsredaktørens 10 december-favoritter
 
Staz Lindes fik sin runway-debut til Saint Laurents SS16-show i 2015, hvor hun med sine voluminøse læber, blonde hår og let buskede bryn passede perfekt til Saint Laurents rockede stil med en god balance mellem det sjuskede og velsoignerede look.
 
Siden sin catwalk-debut for Saint Laurent har Staz Lindes været et efterspurgt ansigt i modebranchen og har efterfølgende både været på catwalken for modehuse som Max Mara, Sonia Rykiel og Jeremy Scott.
 
 
Staz Lindes er ikke det første ansigt med det lidt rockede look, som skal sælge YSL Beauty verden over. Kate Moss og Cara Delevingne har med deres kantede looks førhen prydet plakaterne, men Staz Lindes er den første muse, som Saint Laurent har hentet ind direkte fra musikscenen. 
 
I et interview med britisk Vogue fortæller Staz Lindes, at det nye samarbejde med YSL Beauty for hende til at føle sig som en del af historien: "Det er historisk og ikonisk. Jeg føler mig som en del af historien... YSL har altid været et symbol på den parisiske kvinde"
 
Her på ELLE-redaktionen glæder vi os til at opleve det nyeste skud fra YSL Beauty 'Tint in Balm' - og hvis resultatet stemmer overens med Staz Lindes' voluminøse røde læber fra kampagnen, er vi (og vores læber) allerede overbeviste.
 
Se flere billeder af Staz Lindes i galleriet.

Staz Lindes

 
 

Relaterede artikler