Eksklusivt samarbejde L'Oréal Paris teamer op med ikonisk fransk designer

To franske favoritter på mode- og skønhedsfronten er gået sammen i et eksklusivt collab og skabt en makeupkollektion, der emmer af fransk raffinnement.

Men kan den næsten andet, når der er tale om L'Oréal Paris, der indgår et samarbejde med den franske designer Isabel Marant. Et voila! 

Samarbejdet har en fælles vision om kvindelighed, hvor målet er at styrke kvinder og gøre runway skønhed tilgængeligt for alle.

Og apropos kollektionens fokus på runway skønhed, lanceres L'Oréal Paris x Isabel Marant derfor også samme dag, som Isabel Marant afholder show til Paris Fashion Week SS19 den 27. september 2018.

"Jeg har altid taget det meget bogstaveligt, at designe tøj der er 'ready-to-wear', og derfor kunne jeg ikke være mere begejstret for at gøre præcis dét i makeup med en on-the-go kollektion med L'Oréal Paris", fortæller Isabel Marant om samarbejdet.

L'Oréal Paris x Isabel Marant er en limited edition kollektion, og vil blive solgt i udvalgte L'Oréal Paris forhandlere og i Isabel Marant butikker. 

 

Relaterede artikler