Kylie Jenner lancerer 4 nye læbestifter i samarbejde med søsteren Kim Kardashian West

Foto: All Over Press

Kardashian og Jenner-søstrene er mildest talt vilde med make-up, og det manglede da bare, at Kim Kardashian og lillesøster Kylie Jenner gik sammen om at lave nogle produkter under Kylies kosmetikmærke Kylie Cosmetics.

Kylie Jenner postede for en uge siden på Instagram en teasende video, hvor hun introducerede til samarbejdet mellem hende selv og Kim under navnet ’KKW X KYLIE.

Siden da har de begge postet små hints på deres Instagram-profiler, og for nyligt afslørede Kylie Jenner så på sin Snapchat, at hun og Kim har skabt fire læbestifter sammen.

Se mere: Kylie Jenner: ''Jeg poster kun det, jeg ved, folk vil se''

Hun introducerede på samme tid, at læbestifterne er lavet ud fra en ny formel, som hun kalder ’Créme Liquid Lipsticks', som skulle være mere cremede og fugtgivende.

”Det ville aldrig have været et samarbejde med Kim uden fire nude farver”, skrrev Kylie Jenner på sin Snapchat, samtidig med, at hun postede billeder og videoer af de nye produkter, som lige har ramt kendisstjernens webshop. 

De fire nye læbeprodukter har fået navnene ’Kimberly’, ’Kim’, ’Kiki’ og ’Kimmie’, som selvfølgelig alle refererer til Kim Kardashian, og kan købes fra d. 25. april 2017 på kyliecosmetics.com

 

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

25. Apr 2017 kl. 8:32 PDT

 

Et opslag delt af Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) den

24. Apr 2017 kl. 2:29 PDT

 

Et opslag delt af Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) den

24. Apr 2017 kl. 12:08 PDT

 

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

19. Apr 2017 kl. 3:02 PDT

Relaterede artikler