Kom til julehygge i den nye Molton Brown-butik i hjertet af København
Annonce

Kom til julehygge i den nye Molton Brown-butik i hjertet af København

af Annonce 11/12/2018
Molton Brown er Londons dufteksperter og et mærke, der allerede pryder og dufter på mange kvinders badeværelser verden over. Det eksklusive duftmærke har netop åbnet butik i København, og hver torsdag frem til den 20. december inviterer butikken til et lille juleevent...

Molton Browns produkter emmer af luksus og giver øjeblikkelig hotelstemning til dit badeværelse. Med andre ord en stensikkert favorit til vores juleønskeliste år efter år.

Og nu bliver det London-baserede duftmærke endnu mere tilgængeligt, da Molton Brown netop har åbnet deres første butik i Europa uden for Storbritannien - og valget er faldet på intet mindre end København.

Butikken ligger i hjertet af København på Købmagergade 40, og er siden åbningen i slutningen af september 2018 allerede blevet velbesøgt af de danske kvinder - og med god grund.

Foruden Molton Browns samling af signaturdufte, bade- og shower gels samt luksuriøse håndpleje- og boligprodukter, byder butikken også på en helt særlig butiksservice som inkluderer personlige gaver, duftkonsultation og luksuriøs hånd- og armmassage.

I anledningen af den søde juletid byder Molton Brown indenfor til et juleevent i den nyåbnede flagskibsbutik på Købmagergade 40, hvor der bydes på cocktails og du kan blive inspireret af Molton Browns limited edition Muddled Plum kollektion hver torsdag fra den 22. november til den 20. december kl. 16:00-18:00.

Med andre ord; den perfekte anledning til at finde julegaven til din mor, søster eller veninde og måske forkæle dig selv med en ting eller to.

I denne måneds ELLE anbefaler ELLEs Beauty Director, Anne P, et gavesæt bestående af bestående af ’Relaxing Ylang-Ylang’, ’Rosa Absolute’ og ’Fiery Pink Pepper’-bade- og showergel (alle 300 ml), som beskriver som den ultimative gave "fra dig til dig".

I galleriet har vi samlet nogle af vores favoritter fra Molton Brown, som du kan lade din juleshopping inspirere af...