Foto: ELLE Danmark
Annonce

Kom med til en aften i skønhedens tegn med ELLEs Anne P. og Beauty by Boozt

af annonce 25/10/2019
Er du vild med skønhed? Og er du nysgerrig efter at vide hvilke beauty-produkter Anne P. har på sin favoritliste? Så skal du med når ELLE og Beauty by Boozt holder en hel aften i skønhedens tegn den 5. november

Er du vild med skønhed? Og er du nysgerrig efter at vide hvilke beauty-produkter Anne P. har på sin favoritliste? Så skal du med, når ELLE og Beauty by Boozt holder en hel aften i skønhedens tegn den 5. november.

Her vil ELLEs skønhedsredaktør gennem 11 år, Anne P. fortælle om sine all-time favorit beauty-produkter - altså dem, du har stensikker garanti for virker præcis som de skal, og måske endda lidt til.

Eventen afholdes i den smukke Beauty by Boozt butik, der ligger på Købmagergade i København, og her vil være lidt lækkert både at spise og drikke.

Ud over at du får indblik i de allerbedste beauty-produkter, når Anne P. holder sit oplæg (som sikkert krydres med en sjov annekdote eller to), kan du efterfølgende glæde dig til at shoppe i hele Beauty by Boozt butikken, der i aftenens anledning giver 20% på hele butikken.

Aftenen afrundes naturligvis med en lækker goodiebag.

Hvad: ELLE x Beauty by Boozt shoppeevent

Hvornår: Tirsdag den 5. november kl. 17.00 - 18.00

Hvor: Beauty by Boozt, Købmagergade 39, 1150 Kbh K

Tilmeldning: Tilmelding via dette link (begrænset antal pladser)

I galleriet nedenfor kan du se et sneak peek på Anne P.s beauty-favoritter, som hun (blandt andet) vil tale om i løbet af aftenen. Men hvis du vil vide, hvorfor det netop er disse produkter, der er havnet på favoritlisten, må du komme til eventen!

Vi ses!