Invitation Kom med til en aften i skønhedens tegn med ELLEs Anne P. og Beauty by Boozt

Annonce
Foto: ELLE Danmark

Er du vild med skønhed? Og er du nysgerrig efter at vide hvilke beauty-produkter Anne P. har på sin favoritliste? Så skal du med, når ELLE og Beauty by Boozt holder en hel aften i skønhedens tegn den 5. november.

Her vil ELLEs skønhedsredaktør gennem 11 år, Anne P. fortælle om sine all-time favorit beauty-produkter - altså dem, du har stensikker garanti for virker præcis som de skal, og måske endda lidt til. 

Eventen afholdes i den smukke Beauty by Boozt butik, der ligger på Købmagergade i København, og her vil være lidt lækkert både at spise og drikke. 

Ud over at du får indblik i de allerbedste beauty-produkter, når Anne P. holder sit oplæg (som sikkert krydres med en sjov annekdote eller to), kan du efterfølgende glæde dig til at shoppe i hele Beauty by Boozt butikken, der i aftenens anledning giver 20% på hele butikken. 

Aftenen afrundes naturligvis med en lækker goodiebag. 

 

Hvad: ELLE x Beauty by Boozt shoppeevent

Hvornår: Tirsdag den 5. november kl. 17.00 - 18.00

Hvor: Beauty by Boozt, Købmagergade 39, 1150 Kbh K

Tilmeldning: Tilmelding via dette link (begrænset antal pladser)

 

I galleriet nedenfor kan du se et sneak peek på Anne P.s beauty-favoritter, som hun (blandt andet) vil tale om i løbet af aftenen. Men hvis du vil vide, hvorfor det netop er disse produkter, der er havnet på favoritlisten, må du komme til eventen! 

Vi ses! 

Anne Ps boozt favoritter

Relaterede artikler