Beauty Kom med backstage og se L’Oréal forvandle Jacquemus-modellerne til 1950'er skønheder

Foto: MEGA.

Hvis du ikke kan komme til Italien, så må Italien komme til dig. Sådan tænkte Simon Porte Jacquemus i hvert fald, da han mandag den 24. september 2018 afholdt Jacquemus-show på den italienske ambassade i Frankrig under modeugen i Paris.

Jacquemus har på det seneste været ‘talk of town’ i modebranchen – særligt grundet deres La Bomba Straw Hat, som har fået stor mediebevågenhed.

Spring/Summer 2019-showet havde fået titlen ’La Riviera’, og de skønne modeller skred ned af catwalken iført stærke farver og tætsiddende kjoler, mens make-uppen, som L’Oréal Paris stod for, efterlod dem alle med et fejlfrit look og en misundelsesværdig glød.

Jacquemus Spring/Summer 2019. Foto: MEGA.

Jacquemus Spring/Summer 2019.

De lilla, orange og grønne detaljer i Simon Porte Jacquemus’ design blev komponeret af stærke farver på øjenskyggen.

Bliver du, ligesom os, draget af looket, så gør det kunsten efter med L’Oréals La Petite Palette.

Læs også: Favoritter Skønhedsredaktøren: Her er mine 10 favoritter i oktober.

Nøgleordene på beauty-moodboardet var desuden bryn og vipper, der sad spot on på samtlige 23 modeller. L’Oréal fortæller, at Jacquemus-modellernes look gerne skulle sende tankerne tilbage på velhavende feriepiger fra 1950’erne, og det mål, synes vi, de løste til perfektion.

Jacquemus Spring/Summer 2019. Foto: MEGA.

Jacquemus Spring/Summer 2019.

Håret var afslappet stylet på tre forskellige måder: En tilbageskrabet knold, løst og naturligt børstet og med naturlige, vilde krøller. Psst!... Vi takker L’Oréal og Jacquemus for den alsidige hår-styling, der sørger for, at vi alle kan være med på looket.

Er du nysgerrig på at se, hvordan L’Oréal forvandlede pigerne fra 2018-modeller til 1950’ernes it-girls? Så se med i galleriet, hvor vi har samlet alle backstage-billederne fra L’Oréals styling til Jacquemus-showet.

L’Oréal make-up for Jacquemus

Relaterede artikler