Nimb Wellness
Foto: PR
Anbefaling

København har fået en ny luksusspa, Nimb Wellness

af Rose Maria Boelsmand 12/10/2018
Er du til ultimativ forkælelse, eksotisk luksus og dampende Hammam? Så er Nimb Wellness dit nye placé de preferénce. Læs om Københavns nye wellness-oase her.

Anbefalingen er skrevet efter invitation til spaen fra Nimb Hotel

Det siges, at verden bliver mindre og mindre, men hvis vi fortæller dig, at du blot 20 meter fra Københavns Hovedbanegård kan træde ind i en helt anden verden, tror du så på os?

Men det er faktisk sandt. På det eksklusive og femstjernede boutique hotel Nimb, der har til huse i Tivoli-kanten, lukker du nemlig verden og virkelighedens stress, jag, sus og dus bag dig og finder ro og velvære – i en rendyrket deluxe-version.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

At træde ind på Nimb er i sig selv en oplevelse: Rene linjer møder finurlige designdetaljer i et stilrent Nordisk univers, med internationale accenter af klassisk luksus. Skuldrene sænker sig automatisk ti centimeter… Og det er en fornemmelse, der kun bliver endnu mere markeret, hvis man tager trappen omtrent 15-20 skidt ned under hotellet, hvor Nimbs nyeste piece de resistance, Nimb Wellness, netop er åbnet i efteråret 2018.

For hvert trin man tager, bliver den summende lyd fra hotellets lobby med småsnak og traffiklyde erstattet af rislende vand… Findes der noget mere beroligende? For foden af trappen folder et indendørs bassin ud (deraf det rislede lydspor) og foran står små Bali-inspirerede bænke og indbyder til at man sætter sig, og bare nyder for en stund.

Det kan dog klart anbefales, at man fortsætter sin rejse ind i selve spaen – eller rette: wellness-området. Nimb Wellness er en state-of-the-art oase, hvor du både har mulighed for at træne med det ypperligste inden for fitness maskiner og -udstyr, træne på hold med træner eller blot tjekke ind for at smidiggøre velværemuskulaturen. Der er flere dedikerede behandlingsrum, hvor du kan booke alt fra akupunktur til klassisk massage, yogaterapi, body SDS og klassiske skønhedsbehandlinger. Det helt unikke ved Nimbs wellness og spa er dog, at der i de eksotiske underjordiske faciliteter også findes en traditionel marokkansk Hammam – et koncept, der kun findes ganske få andre steder i Danmark, men bestemt er noget alle burde dyrke.

En Hammam er betegnelsen for et klassisk tyrkisk fællesbad, der havde sin storhedstid i det ottomanske rige. I dampbadet foregår en ritualiseret afvaskning med olier, scrubs og ru svampe, og resultatet er engleblød hud. I hamammen i Nimb Wellness står man selv for at styre sin ’scrub’, og man får forinden udleveret en ny loofaa fra Meraki, som man kan benytte i badet. Man kan også blot side og nyde varmen enten før eller efter en behandling eller en tur i træningscenteret.

Læs også: ELLE Tester | 4 Nye kropsbehandlinger

Uanset hvor lang tid eller hvilken form for forkælelse man vælger at dykke ned i hos Nimb Wellness, glemmer man komplet tid og sted i de elegante omgivelser under jorden. Hvis ikke det var for de få høflighedsfraser, der ind i mellem bliver udvekslet med det behagelige personale på dansk, kunne man snildt foranlediges til at tro, at man befandt sig i en luksusboble i Marrakesh, Istanbul eller på et balinesisk resort…

Så hvis man drømmer om en eksotisk rejse til fjerne, himmelstrøg og overvældende velvære behøver man ikke tage længe end til Hovedbanegården i København og krydse gaden til Nimb. Det er både muligt at besøge spaen som gæst på hotellet, hvor adgang er inkluderet i opholdet, eller udefra ved køb af en behandling. Og hvis man vil skrue op for velværen hele året rundt, og nyde godt af træningsfaciliteter, håndklædeservice mm. kan man melde sig ind som medlem af Nimb Club, der udover spa-privileger giver adgang til Nimb Rooftop (åbent i sommerhalvåret) og flere særarrangementer kun for Club-medlemmer.

Du kan læse meget mere om Nimb Club her og Nimb Wellness her.

ELLE var inviteret til at opleve Nimb Wellness af Hotel Nimb.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her