Køb Sephora-pung (med forskønnende indhold) og støt velgørenhed

Sephora

Sephora

Sephora indvier i år et velgørenhedsprojekt for at støtte Landsforeningen Autisme.
Til dette projekt har Sephora skabt en kreation af 1000 unikke "upcycled" make-up punge, lavet af det dekorative banner, som prydede facaden på den Franske Ambassade i Danmark under dets restaurering i 2012.

Dette projekt er et "upcycling" projekt, da pungen er lavet af det dekorative banner fra den Franske Ambassade. Pungene er lavet i Frankrig af virksomheden Bilum, som er den første virksomhed til at genbruge og lave produkter ud af bannerne. De er lavet i workshops for mennesker med forskellige handicaps.
Den franske ambassadør, Véronique Bujon-Barré, glæder sig over projektet.
"Da restaureringen af ambassadens facade ud til Kongens Nytorv stod færdig, ønskede jeg at give et nyt liv til det kunstneriske banner, som Københavns indbyggere har kunnet beundre under restaureringsarbejdet.
Med et sponsorat fra Air France Cargo blev banneret sendt til Frankrig og takket være Bilums knowhow
blev det lavet om til sminkepunge. Sephora var straks meget begejstret ved tanken om at genbruge dette banner dækket af et slør med kniplinger, symbol på fransk elegance, og donere pengene fra salget til velgørenhed. Det er sådan projektet er kommet i stand og Sephora skal have et stort tak for at have gjort det muligt
", siger Véronique Bujon-Barré.

Make-up pungen vil eksklusivt blive solgt i Sephora indtil midten af april for 295 kr.
Desuden vil den indeholde 3 produkter fra Sephora (1 lipgloss, 1 mascara og 1 neglelak).

Relaterede artikler