Kaia Gerber er nyt kampagneansigt for Marc Jacobs Fragrances

Kaia Gerber i front for ny Marc Jacobs Daisy-kampagne
Foto: PR

Den ikoniske parfume ‘Daisy Marc Jacobs’ fejrer 10-års jubilæum, og det markerer Marc Jacobs med nye kampagneansigt og tilhørende video. Og det er ingen ringere end den unge og smukke model Kaia Gerber, også kendt som Cindy Crawfords datter, der har fået æren af at være nyt ansigt for Marc Jacobs Fragrances, herunder jubilæums-kampagnen for den ikoniske duft 'Daisy'.

Læs også: Cindy Crawfords datter lander sin første kampagne for internationalt modehus

Den kun 15-årige Kaia Gerber har trods sin unge alder allerede oplevet stor succes som model. I 2016 vandt hun ”The Breaktrough Model of the Year Award" til ”The Daily Front Row fashion media Awards”, imens hun har arbejdet sammen med modemagasiner som Vogue, CR Fashion Book og brand soms MiuMiu. Men parfume-kampagnen er stadig et stort skridt på vejen på den unge model: 

"Jeg er beæret over at være ansigt for 'Daisy Marc Jacobs': kampagnen er legesyg og humørfyldt, og det er præcis sådan, jeg har det de fleste dage. Dette er min første internationale parfume-reklame, og jeg er stolt over, at det er med Marc Jacobs, et ikonisk brand jeg har kendt og elsket i alt den tid, jeg kan huske,” siger Kaia Gerber, om samarbejdet med Marc Jacobs.

'Daisy Marc Jacobs' er skudt af fotografen Alasdir McLellan på en smuk marguerit-eng (Daisy på engelsk red.) i Los Angeles, Californien. Her ses en yndigt dansende og legende Kaia Gerber på engen sammen med modellerne Sofia Mechetner og Dilia Martins.

Du kan opleve Kaia Gerber i 'Daisy Marc Jacobs'-kampagnevideoen nedenfor.

Køb ELLE

Relaterede artikler