Josephine Skriver bliver nyt ansigt for skønhedsgigant

Foto: PR

Den danske supermodel, Josephine Skriver, der i sidste weekend kunne fejre sin 25-års fødselsdag, har fået en ekstraordinær fødselsdagsgave i år. Skønhedsgiganten Maybelline har nemlig indgået et samarbejde med den langbenede skønhed, og Josephine Skriver bliver dermed Maybellines nye, internationale talsperson - og vi forstår så sandelig godt hvorfor, de gerne vil samarbejde med den danske topmodel.

Josephine Skriver bliver dermed ansigt for Maybelline-familien, og samtidig bliver hun en del af den gruppe topmodeller og it-kvinder, der tidligere har være ansigt for brandet, herunder blandt andet Adriana Lima, Gigi Hadid og Jourdan Dunn.

Og Josephine Skriver ser frem til at bruge sin nye rolle som fortaler for de piger, der bruger Maybellines produkter: ”At være en del af Maybelline New York-familien er en drøm, der bliver til virkelighed! Jeg er stolt af at repræsentere ikke kun Maybelline, men også alle de piger, som bruger Maybelline, fordi disse unge piger er fremtiden. De er stærke og smukke, og det er netop, hvad jeg mener, Maybelline står for. Jeg kunne ikke være mere stolt af at repræsentere dem”.

Dette er bestemt ikke første gang, Josephine taler for en mærkesag, der ligger personligt for den danske pige. Hun er også kendt for at være fortaler for LGBTQ-samfundet, og hun er derudover involveret i mærkesager som nonprofitorganisationen ’Keep A Child Alive’.

Læs også: Josephine Skriver: Sådan er det at være regnbuebarn

Hun har desuden været en fast del af Victoria’s Secret-familien siden 2013 og i 2016 fik Josephine den prestigefulde titel som Victoria’s Secret engel - en titel, som kun de bedste VS-modeller opnår.

Alt, hvad Josephine Skriver rører ved synes at være værdifuldt, og vi kan godt være mere end stolte af den danske model, som bruger sit navn til at gøre en forskel på de internationale græsgange.

Vi kan desuden glæde os til maj 2018, hvor vi første gang kan se Josephine i en kampagne for Maybelline. Indtil da kan du se meget mere til Josephine i galleriet nedenfor, hvor vi som de første kan vise Josephine x Maybelline billederne, som giver os en forsmag på hvad, vi kan forvente af det nye, smukke samarbejde.

Maybelline udnævner Josephine Skriver som nyt ansigt og international talsperson

Relaterede artikler