Ansigt for Dior Jennifer Lawrence: ”Jeg er vildt uforudsigelig”

Foto: Parfums Christian Dior.

Diors nye parfume Joy er landet i butikkerne, og det samme er de smukke kampagnebilleder af Jennifer Lawrence.

Kampagnen er instrueret af østrigeren Francis Lawrence, der på trods af sit efternavn ikke er relateret til Jennifer. De to har dog efterhånden fået et særdeles tæt bånd. Francis har nemlig instrueret tre af de i alt fire The Hunger Games film, som Jennifer spiller hovedrollen i.

Da Diors nye parfumekampagne var i hus, og kameraet blev slukket, satte Francis og Jennifer sig ned og talte lidt om ordet ’Joy’ (glæde. red.), som parfumen er navngivet. Det er der kommet en lille video ud af, som ELLE eksklusivt bringer i samarbejde med Dior.

Foto: Parfums Christian Dior.

Her bliver Francis og Jennifer spurgt om, hvad ’joy’ betyder for dem.

Francis: ”Når jeg tænker på ’joy’ tænker jeg på forventningens glæde, den bedste form for ’joy’ er uforudsigelig – ligesom dig” siger Francis og kigger på Jennifer. ”Ja jeg er vildt uforudsigelig”, anerkender Jennifer.

De to gode venner og kollegaer fortæller grinende om deres første møde.

Det var tilbage i 2012, fortæller Francis. De skulle spise middag i anledningen af deres nye samarbejde omkring The Hunger Games. ”Jen kom meget for sent” starter Francis – ”Jeg kom ikke for sent. Jeg ankom fuldstændig til tiden – bare på den forkerte restaurant” fortsætter Jennifer, og refererer til sin uforudsigelighed.

Jennifer er dog for længst tilgivet for sin fejltagelse. Francis udtaler, at han mente at 'joy' var det perfekte koncept for Jennifer. Han fortæller, at hun i hvert fald har bragt 'joy' ind i hans liv, hvilket Jennifer tydeligt bliver overrasket og rørt over. "Jeg rødmer!" udbbryder Jennifer. 

Se hele interviewet, som ELLE bringer eksklusivt her:

 

En anden meget vigtig herre, er også blevet spurgt om, hvad ’joy’ betyder for ham. Diors parfumør François Demachy blev nemlig bedt om at skabe duften af ’joy’ i forbindelse med tilblivelsen af mode- og parfumehusets nye duft. ELLEs Beauty Director Anne P har taget en snak med ham om hans seneste parfume-skud på stammen:

At fortolke glæden er svært. Det er jo noget meget personligt. Så jeg kiggede mere specifikt efter noget, som kunne opsummere glæde, og det, synes jeg personligt, var lys”, fortæller Demachy. Læs meget mere om Annes samtale med parfumekongen på side 148 i månedens ELLE.  

 

Relaterede artikler