Isabel Friis-Mikkelsen åbner hår og negle-salon

 

Isabel Friis-Mikkelsen åbner landets første blow dry-salon

Isabel Friis-Mikkelsen, som er datter af Jaqueline og Jarl Friis-Mikkelsen, var, da vi lærte hende at kende som dansk kendis, assistent for komikeren Casper Christensen.
Men siden er de to blevet kæreste og er flyttet sammen i en stor lejlighed i indre København.
Og nu har Isabel Friis-Mikkelsen altså valgt at gå en ganske anden vej, rent karrieremæssigt.

Inspireret af sine rejser til USA åbner Isabel Friis-Mikkelsen Danmarks første blow dry-salon.
Her er det meningen, at danske kvinder i alle aldre skal komme og få stylet deres hår i lækre omgivelser, inden de skal til fest, middag eller på date.
Klinikken er ikke en frisørsalen - kunderne kan ikke få klippet eller farvet håret, kun styling.
Udgangspunktet i salonen er otte forskellige looks, som Isabel har udvikllet i samarbejde med Uffe Buchard, som kunderne kan vælge og fortolke frit efter smag og stil.

Se også: 5 hurtige om Blow til Isabel Friis-Mikkelsen

Klipning of farve af negle, derimod, kan man godt få hos BLOW, som udover styling af hår også tilbyder manicure og pedicure med Shellac.

"Min ambition er at skabe et lille fristed, hvor man kan hygge sig med et glas champagne før en fest, et møde eller en vigtig begivenhed. Derfor ligner indretningen ikke en klassisk frisørsalon. Det er en cool oase i København", fortæller Isabel Friis-Mikkelsen.

Prisen for at få sat sit hår hos BLOW er 375 kr., og salonen åbner d. 1. august på Adelgade 6, st. 1304 København K.
Se mere på www.blowcph.dk

Isabel Friis-Mikkelsen er på en måde født til at færdes i den danske mode - og underholdningsverden. Hendes far er som bekendt Jarl Friis-Mikkelsen, men også hendes mor Jacqueline har sat store fodspor, da hun ejer og driver Unique Models.

Mange havde nok forventet at se hende som model eller skuespillerinde. Men nu har hun altså valgt at gå ind i skønhedsbranchen, og vi er sikre på at hun nok skal få rigelig succes med Blow.

Relaterede artikler