Foto: PR
Annonce

Her er modeikonet Chiara Ferragnis hemmelige trick til en god hårdag – også on-the-go

Af ELLE Native, annonce for ghd 16/08/2021
Tænker du også nogle gange over, hvordan verdens travleste kvinder altid formår at have en god hårdag? Svaret er en lille, trådløs hemmelighed, der passer direkte ned i tasken. I samarbejde med entreprenøren og influenceren Chiara Ferragni har ghd netop introduceret din nye bedste ven på farten, så du kan sige farvel til dårlige hårdage, når hverdagen er travl, og du er on-the-go.

Nogle kvinder formår bare altid at se velplejede ud, uanset hvor travlt de måtte have. En af dem er entreprenør og modeikon Chiara Ferragni. Selvom hun er mor til to og driver en af tidens største og mest indflydelsesrige Instagram-profiler med knap 25 millioner følgere, og dertil er CEO for to globale forretninger, herunder sit eget modebrand, Chiara Ferragni Collection, formår hun alligevel altid at se velplejet ud. Selvfølgelig er det en del af hendes image og personlige brand, at vise sig fra sin bedste side, men man kan alligevel ikke undlade at spørge: Hvordan kan en kvinde, som rejser konstant, hele tiden er på og har så mange jern i ilden, formå at håret altid sidder, som det skal?

Svaret er en ny, supersmart styler fra ghd, som hårstylingsbrandet netop har lanceret i samarbejde med Chiara Ferragni, og som stilikonet er ny ambassadør for. Styleren, Unplugged, er blandt de første stylere, der ikke binder dig til hjemmet, men kan bruges on-the-go, hvilket passer perfekt til kvinder, der ligesom Chiara, har en livsstil, der konstant er i bevægelse, og hvor der ikke altid er tid til at stå foran badeværelsesspejlet.

Chiara Ferragni fortæller: ”Jeg er så begejstret for at være tilbage til en ’on the go lifestyle’ og at jeg kan rejse igen. ghd Unplugged er min nye bedste rejseledsager. Jeg er fri til at style mit hår, når jeg vil. Det betyder, at jeg altid har en god hårdag.”

Foto: PR

Ikke nok med at Unplugged tillader en helt anden styling-fleksibilitet, end man før har været vant til med ledningsafhængige styling-redskaber, så er on-the-go-designet tænkt helt til ende, og Unplugged er taskevenlig i mere end én forstand: Den trådløse styler er for det første mindre end almindelige styling-redskaber, så den snildt kan være i en håndtaske – og det bedste af det hele er, at du ikke behøver vente på at den køler ned, inden du lægger den i tasken: Selvom Unplugged når en styling-temperatur helt op til 185 °C, kan den pakkes direkte i en varmebestandig transporttaske, så du ikke har unødig ventetid efter dit styling quick-fix og hurtigt kan komme videre på de rigtig travle dage. Og opladningen? Ja, ikke engang her er du bundet til væggen: Unplugged fra ghd er nemlig udstyret med et USB-c-opladerkabel, der gør det nemt at tilslutte styleren i bilen, i din laptop eller hvor end du befinder dig, så du altid er ’charged and ready’, uanset om du er i lufthavnen, på kontoret eller på vej i byen i en taxa.

Og dermed har vi svaret på, hvordan selv en top-travl super-kvinde som Chiara Ferragni, altid kan se velplejet ud, også med en livsstil on-the-go: Unplugged fra ghd, der for alvor tillader, at man kan have en god hårdag, uanset hvor man er.

Foto: PR

Unplugged fra ghd koster 2.199 kr. Læs mere og køb her.