Golden Globe 2018: De 10 bedste beautylooks

De 10 bedste beautylooks fra Golden Globe Awards 2018
Foto: All Over Press
Den 75. udgave af Golden Globe Awards er netop løbet af stablen her i starten af 2018, og det blev traditionen tro et sandt festfyværkeri af de allersmukkeste Hollywood-stjerner, guddommelige (sorte) kjoler, sirlige håropsætninger, brillante accessories og ikke mindst iøjnefaldende beauty-looks.
 
 
Og ligesom vi allerede har forkælet jer med de smukkeste designerkjoler fra den røde løber og selvfølgelig skudt kærlighedspile afsted efter aftenens Hollywood-stjernepar, så stiller vi nu skarp på de fineste beauty-looks fra dette års Golden Globe Awards 2018.
 
Læs også: Golden Globe 2018: Se alle kjolerne fra den røde løber
 
For der var et hav af smukke Hollywood-darlings, som i aftenens anledning havde fået lagt en fortryllende makeup, bar nogle iøjnefaldende smykker eller havde sat et fashionabelt hår.
 
Hvad makeupen angår var der blandt andet leget med de markante og dramatiske øjne, som vi allerede så det på SS18-catwalken under de internationale modeuger tilbage i september 2017. Ligesom flere darlings bar en farverig læbestift for at bryde med det ellers sorte look.
 
Også hvad angår hår- og accessories var der fine kreationer at spotte, og det gælder alt fra hovedtørklæder til diamantøreringe. Glæd dig fx til at se Stranger Things-darlingen Millie Bobby Brown aka. Eleven, som havde en af aftenens smukkeste håropsætninger. 
 
Læs også: Golden Globe 2018: Her er aftenens 14 sødeste par 
 
Vi har samlet de 10 flotteste beautylooks i galleriet nedenfor, så du kan finde inspiration fra dette års Golden Globe Awards til dine næste beauty-kreationer foran spejlet.
 

De 10 bedste beautylooks fra Golden Globe Awards 2018

 

Relaterede artikler