Nyt produkt Glossier har udvidet sortimentet med de sjoveste produkter, vi længe har set

Foto: Glossier

Du kender med garanti allerede det amerikanske skønhedsmærke, Glossier, der i løbet af de sidste par år har taget alle med storm med sit lyserøde univers, pink bobleplastindpakning og musthave-produkter som Cloud Paint og Haloscope.

Men skønhedsmærket har ikke blot taget hele skønhedsbranchen med storm - nej, mærket er i den grad også blevet fast inventar på Instagram, hvor enhver Insta-darling selvfølgelig lige sørger for at snige et Glossier-produkt med på et ægte Insta-shot.

Glossier har igennem de sidste par år hele tiden udvidet sit sortiment – både på baggrund af brandet naturlige udvikling, men også på baggrund af kundernes specifikke efterspørgsler. Sidstnævnte så vi et eksempel på i april 2019, da Glossier (endelig) lancerede en øjencreme, som fans havde efterspurgt i flere år.

Og nu er Glossier så klar med endnu en nyhed – dog ved vi ikke helt, hvor mange skønhedsfans, der har efterspurgt netop dette produkt.

Læs også: Beauty Director Anne P: Sådan må du ikke bruge din concealer.

I samarbejde med dyreshoppen Bark har Glossier nemlig lanceret vaskeægte Glossier-hundelejetøj.

Enhver ved jo, at en hund med tiden kommer til at ligne sin ejer, og derfor skal vores små firbenede venner selvfølgelig også forkæles med it-girl beauty-produkter. Det er to af Glossiers bedst sælgende produkter, der er skabt i overdimensionerede legetøjsstørrelser, og din hund kan altså se frem til at bide løs i Glossiers Balm Dotcom og Boy Brow – som dens ejer sikkert også har liggende i makeup-tasken i forvejen.

Foto: Bark x Glossier

Og her er altså tale om legetøj med et seriøst øje for deltajen.

Når det kommer til Boy Brow-produktet er det nemlig ikke bare en sammensat tube, men derimod to enkelte dele - ligesom din egen Boy Brow - hvor selve brynapplikatoren altså kommer ud af tuben med produktet. 

Genialt? Ja. 

Foto: Bark x Glossier

Glossier er tilsyneladende blevet modtaget lige så fint i hundegården som på vores andres legeplads, og derfor er de to produkter desværre også udsolgt lige nu.

Du kan dog allerede nu skrive dig op ved at klikke ind på de to produkter HER, således at du får en mail, når produkterne er tilbage. Og så kan du jo benytte ventetiden på at overveje hvem af dine hundejervenner, der skal forkæles med et styks Glossier-produkt i XL.  

Relaterede artikler