Glossier-nyhed Glossier er klar med endnu et musthave-produkt til dine øjenbryn

Foto: Glossier

Glossier er som bekendt forbrugernes mærke.

Okay, teknisk set er det stifteren Emily Weiss’ mærke, men hvis der er nogen, der er gode til at lytte til sine forbrugere og hele det community, der er skabt omkring brandet, så er det i den grad Glossier.

Vi så det for eksempel i februar 2019, da Glossier alene på forbrugernes opfordring skabte makeup-fjerneren, Milky Oil, men også da brandet, i april 2019 hørte forbrugernes bønner, og lancerede øjencremen, Bubblewrap.

Nu er det så endnu engang blevet tid til at udvide det populære produktsortiment – og hvorfor ikke lukrere på en succes?

Læs også: Anne P: Her er mine 5 mest uundværlige makeup-hacks.

Glossier er nemlig klar med endnu et musthave-produkt til dine øjenbryn. Du kender sikkert allerede Glossiers ”brynmascara”, Boy Brow, der blev lanceret i 2015 og siden da har opstået ren kultstatus.

Boy Brow er faktisk det mest sælgende Glossier-produkt – hvilket ikke siger så lidt, når det konkurrerer med megasucceser som Haloscope og Cloud Paint – og sidste år blev der rent faktisk solgt en Boy Brow hvert 32. sekund.

Nu får Boy Brow så en fornem lillesøster, idet Glossier i dag lancerer Brow Flick.

Foto: Glossier

Brow Flick er en brynpensel, der har til formål at fylde dine bryn ud, der hvor du synes, du mangler øjenbryn – den kan desuden definere din øjenbrynsbue og markere dine bryn.

Penslen er let og fjeragtig, derfor lover Glossier, at du ikke vil opleve tykke eller grove strøg i brynet, men at Brow Flick tværtimod vil efterlade dig med naturlige let markerede bryn.

Brow Flick kommer – ligesom Boy Brow - i tre vandafvisende farver: Blond, Brun og Black. Derfor kan du let bruge din nye Brow Flick sammen med den gamle kending Boy Brow og dermed skabe det perfekte, spot on, buskede, men tilbageredte øjenbryn. Ja tak, ikke sandt?

Foto: Glossier

Den nye Brow Flick koster 130 kroner, men du kan også erhverve dig det fulde øjenbryns-kit bestående af Brow Flick og Boy Brow til 220 kroner.

Du kan shoppe dig til perfekte øjenbryn - eller andre Glossier-klassikere lige HER

 

 

Relaterede artikler