Gigi Hadid lancerer nyt samarbejde med Maybelline, og vi kan ikke få armene ned

Gigi Hadid lancerer nyt samarbejde med Maybelline, og vi kan ikke få armene ned
Foto: PR

Sidder du ned? Godt. Vi er her nemlig for at fortælle dig om et nyt samarbejde, som 1,4 millioner fans i sidste uge var ved at falde ned fra stolen af at se på Instagram.

Og nyheden? Den får du her: 

 

Et opslag delt af Gigi Hadid (@gigihadid) den

8. Okt 2017 kl. 9:17 PDT

Gigi Hadids Instagram post, som 1,4 millioner fans i skrivende stund har liket, slår nemlig fast at der er et nyt samarbejde på vej mellem supermodellen og makeup-giganten Maybelline, som Gigi har været fast ansigt for siden 2015.

Men hvad ved vi egentlig om beauty-kollektionen på nuværende tidspunkt?

Svaret er: Ikke meget. For både Gigi og Maybelline har været ekstremt lavmælte omkring det nye samarbejde.

Noget af det eneste vi ved på nuværende tidspunkt er, at beauty-kollektionen efter Gigis Instagram post at dømme, kommer til at berige os med læbestifter (hendes valg af læbestift-emoji under billedet kan ikke være helt tilfældig, vel?) Og at udover smukke farver til læberne, kan vi også glæde os til en Jetsetter-palette.

Jetsetter-palletten indeholder to concealers, to læbepomader, fire øjenskygger, en blush, en mat bronzer, en highlighter, to børster og en mini-mascara (og et spejl naturligvis). Med andre ord indeholder palletten alt det, der er nødvendigt for at genskabe dit eget Gigi-look derhjemme. 

Læs også: It-girl Gigi Hadid er ansigt for Maybelline New York 

Noget andet vi ved med sikkerhed er, at kollektionen kommer til at være absolut gennemført ned til mindste detalje – for hverken supermodellen eller makeupgiganten gør noget halvhjertet.

Gigi har desuden været en del af alt fra produktudvikling, farveudvikling og visuelt udtryk til indpakning, hvilket er helt tydelig at se på de billeder, Maybelline har offentliggjort indtil videre.

Og hvem ved? Måske går der heller ikke lang, tid før vi herhjemme kan få fingrene i vores egen Jetsetter-pallette (og læbestifter? Fingers crossed!) 

Vi lover, at holde jer opdateret på det nyeste nye om kollektionen – og imens vi venter på flere detaljer om Gigi x Maybelline kollektionen, har vi i galleriet nedenfor samlet de første billeder af Gigi x Maybelline kollektionen...

Gigi Hadid lancerer nyt samarbejde med Maybelline, og vi kan ikke få armene ned

Relaterede artikler