Beauty Fra Britney Spears til Rihanna: Se den vilde udvikling i kendissernes beautybrands

Foto: @fentybeauty

Havde du en hel samling af Britney Spears-parfumer i 2012? Og var du også en af dem, der satte en alarm på din telefon, så du kunne købe en af Kylie Jenners lipkits, inden de blev udsolgt? Så er celebrity skønhedsprodukter helt sikkert noget, du kender til.

I de seneste år har flere og flere kendisser udvidet deres talenter, så de ikke kun ”nøjes” med at udgive catchy popsange eller lave store Hollywoodfilm. Den helt store trend er nemlig at producere sine helt egne skønhedsprodukter, men det er faktisk ikke noget nyt fænomen. 

Celebrity skønhedsprodukter plejede at være reserveret til store kendisser, som solgte parfumer, der matchede deres sange, såsom da Taylor Swift lavede sin ’Wonderstruck’-parfume til ære for sangen ’Enchanted’, eller Britney Spears’ utallige parfumer der ændrede udseende hver gang hun udgav et nyt album.

Læs også: Hadid-søstrenes kosmetolog afslører: "De sværger begge til denne ansigtsmaske"

Med stigningen af skønhedstutorials’ popularitet, er der kommet et helt nyt syn på hudpleje og makeup, og derfor er kendisserne naturligvis også begyndt at se den vej, når de udvikler skønhedsprodukter.

I dag er det blevet så moderne for kendisser at lave en form for skønhedslinje, at de nu dominerer en stor del af skønhedsindustrien med deres vilde makeupbrands.

Læs også: Se den vilde makeup-trend, der hitter på sociale medier

Se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af de mest mindeværdige beautybrands fra vores yndlingskendisser.

Celebrity beautybrands

Relaterede artikler