Hårmakeover Fra blond til pink? ELLE tester et hårmakeover hos Saco Hair

Foto: Privat og Kavian Borhani

De fleste piger har, uanset om de vil indrømme det eller ej, nok set de fleste teenagefilm, der byder på et klassisk 'movie makeover', og drømt om at det en dag skete for dem. Og uanset om man er generation Clueless, She's All That, Agent Catwalk eller Prinsesse eller Ej, så er der ikke tvivl om, at makeoverkonceptet er en klar vinder.

via GIPHY

Men hvordan adpaterer man en fortryllende Hollywood-foranding til ganske almindelig dansk hverdag - og fint skandinavisk hår? 

Man allierer sig naturligvis med byens allerbedste frisører (og finder tre forsøgskaniner, hvis øverste lokker godt kunne trænge til en kærlig omgang).

Således fik ELLE-redaktionen parret tre af Københavns bedste frisører; Gun-Britt, Saco Hair og Nolia, som to de tre ELLEinger under kærlig behandling. 

Læs om modeassistent Claras page-makeover hos Nolia her og jounalist Roses transformation fra slidt blond til honnigfarvet wauw-garn hos Gun-Britt her.  

Her kan du læse om ELLEs journalist, Pernilles makeoveroplevelse hos Saco Hair, hvor hun tog det vilde pring fra blond til pink. 

Hvor blev du klippet?
Jeg blev klippet og farvet hos Saco Hair Copenhagen.

Hvilken frisure havde du før?
Det varmblond og langt.

Hvilken forandring savnede du?
Jeg har altid haft det samme lyse hår og trængte til, at der skulle ske noget lidt vildt!

Pernille før og efter sin pink forvandling hos Saco Hair. Foto: Kavian Borhani

Pernille før og efter sin pink forvandling hos Saco Hair.

Hvad fik du lavet? – og var du nervøs inden? 
Jeg blev klippet, så alt det slidte hår blev fjernet. Fik (kolde)lyse striber i og sluttede med at få det hele farvet lyserødt. På grund af det lyserøde  var jeg både spændt og nervøs.

Hvordan guidede din frisør dig?
Hun havde en klar idé om, hvordan det skulle være. Jeg vidste, at jeg var i trygge hænder, så det var helt perfekt.

Beskriv oplevelsen hos frisøren (hvor ligger salonen, hvordan så der ud, hvordan var servicen, var der specielle produkter, fandt I på looket undervejs, etc.) 
Salonen ligger i Fiolstræde, er i tre etager og emmer meget af ”fash” og god stemning. Desuden var servicen helt i top. Klart et besøg værd.

Hvordan blev resultatet?
Jeg sagde til min frisør, at jeg hellere ville tænke ”CRAZY”, da jeg forlod salonen, end at tænkte ”det er ikke vildt nok”. De første dage var mit hår nærmest lilla, hvilket jeg ikke var så fan af, men blev hurtigt en fed lyserød farve, da farven famler så hurtigt (hvilket også var grunden til, at det var crazy lilla, da jeg gik derfra). Så alt i alt var jeg rigtig glad for resultatet. 

Pernille blev klippet og fik farvet håret pink - ad to omgange, for at det skulle blive ekstra vildt!  Foto: Kavian Borhani

Pernille blev klippet og fik farvet håret pink - ad to omgange, for at det skulle blive ekstra vildt! 

Hvordan reagerede dine venner på dit nye hår?
De blev overrasket, men syntes, det var fedt!

Ville du få det lavet igen?
Kæmpe ja! 

Hvad ville du anbefale andre, der overvejer at ændre deres look? 
Hvis du altid har haft den samme frisure, så prøv noget nyt. Det giver lidt et kick og lyst til at eksperimentere mere.

 

*ELLE var inviteret til at teste hårmakeover hos Saco Hair.

Relaterede artikler