Foto: Avène
Annonce

Find det ene produkt, der kan det hele

af annonce 13/09/2019
Gør din skønhedsrutine så enkel og overskuelig som muligt. Så sikrer du både, at du får det gjort og får mere tid til alt det andet, du også skal nå i hverdagen.

I en travl og hektisk hverdag har vi brug for alle de smutveje, vi kan finde, til at få mere overskud og ro på. Samtidig har vores hud brug for fugt og nyt liv, så det gælder om at finde de få og enkle produkter, der kan løse det hele for os. Avène Hydrance Aqua-Gel er en sådan all-in-one-løsning, der både giver dig masser af fugt og fungerer som detox for huden.

Fugt - et universelt behov for enhver hud

Fugt er det absolut vigtigste, hvis du vil have en smuk og strålende hud. Men fugt kommer ikke af sig selv og især i en travl hverdag, hvor du i løbet af én dag udsætter din hud for både sol, forurening, sved og meget andet, kan du let opleve dehydrering. Fugtpleje er derfor en uundværlig del af den daglige hudplejerutine.

Den nye Hydrance Aqua-Gel giver intensiv fugt i op til 24 timer, udglatter tørhedslinjer som følge af dehydrering samt gør huden blød og smidig.

Foto: Avène
Få en mere enkel og mindre tidskrævende hudplejerutine med Avènes nye Hydrance Aqua-Gel, der både kan fungere som fugtighedscreme om dagen, fugtmaske om natten og øjencreme.

Detox – beskytter og plejer

Selvom du giver din hud fugt, bliver den dagligt udsat for eksterne og interne aggressioner, der påvirker dens generelle velbefindende. Det er faktorer såsom klima, luftforurening, hormonelle forandringer og lignende, der kan gøre huden ekstra sensitiv, og det er derfor vigtigt at passe på den.

Avène Hydrance Aqua-Gel indeholder ingredienser, der beskytter og plejer huden med en detox-lignende virkning.

Foto: Avène
Med Avènes nye Hydrance Aqua-Gel sikrer du, at du hud får den nødvendige fugt, dag og nat.

All-in-one – rutinen du ikke kan undvære

I en hektisk hverdag kan hudplejerutinen ofte forekomme tidskrævende, og måske kommer du derfor nogle gange til at springe over, hvor gærdet er lavest og droppe den vigtige pleje af din hud.

Med Avène Hydrance Aqua-Gel behøver du ikke vælge, da cremen er en all-in-one-løsning, som både du og din hud vil få glæde af. Påfør den om morgenen for optimal hydrering i løbet af dagen og brug den i et fyldigere lag som en effektiv natmaske natten over.

Et ekstra plus er, at den også er velegnet til de sarte øjenomgivelser, hvor huden beroliges og genfinder sin friskhed. Med dét produkt kan du forenkle din skønhedsrutine og undgå et overforbrug af produkter.

Foto: Avène
Franske Eau Thermale Avène udvider den populære Hydrance-serie og lancerer nu årets største nyhed inden for fugtpleje. Fra august kan du få Hydrance Aqua-Gel på dit nærmeste apotek. En creme, der ikke blot giver en omgående følelse af velvære men også virker som et forfriskende fugtboost. 50 ml, vejl. pris kr. 189,50. På billedet ses også Hydrance UV Rich, 40 ml vejl. pris kr. 164,50, og Hydrance BB Rich, 40 ml vejl. pris kr. 194,50.