Få ekspertens enkle tricks til sundt og glansfuldt hår
Annonce

Få ekspertens enkle tricks til sundt og glansfuldt hår

af Annonce 15/05/2017
De fleste drømmer om glansfuldt og velplejet hår, og vejen dertil er mere end lige til. Schwarzkopf har nemlig lige lanceret en hel serie af produkter, der er udviklet med den trendy og smarte Omegaplex-teknologi, som minimerer slitage under hårfarvning og giver et glansfuldt resultat.

Behandlet, slidt og glansløst hår? Selvom du farver dit hår ofte, kan det sagtens se sundt og strålende ud.

Løsningen? En kombination af de rette hårprodukter og regelmæssig pleje.

... Simple as that!

Som professionel frisør og farveekspert for Schwarzkopf er Brita Petersen vant til at arbejde med alle facetter inden for hårfarve, og hun fortæller, hvor vigtigt det er, at håret er sundt, når det gælder hårfarvning:

"Hvis håret er sundt fra bunden, opnår du en dybere og mere glansfuld farve. Ellers er risikoen, at indtrykket bliver mat og livløst, når du farver det"

Vi har spurgt Brita Petersen lidt ind til, hvordan du let opnår et både sundt og glansfuldt hår, og dét er der kommet 3 tips ud af:

1. Det er godt at forkæle håret med en rigtig hårspa-dag en gang om ugen. Her kan du både give håret en langtidsvirkende hårkur og derudover bruge plejende leave-in-produkter efter hårvask

2. Mit bedste (og meget enkle) supertrick til at bevare farvens smukke glans er ikke at vaske håret for ofte!

3. Vælg produkter fra serien Color Expert med Omegaplex-teknologien, når du farver og efterbehandler håret - det gør nemlig, at farven holder længere

Med Schwarzkopfs' serie Color Expert med Omegaplex kan du på ingen tid og uden særlig mange hjælpemidler farve dit hår derhjemme. Omegaplex er en særlig teknologi, der længe kun har været tilgængelig i saloner, og som indeholder en særlig formel, der minimerer slitage under hårfarvning.

I samme serie kan du også købe særligt udviklede hårprodukter til behandlet hår i form af balsam og hårkur, som reparerer og genopbygger hårstråene.

Når du har farvet dit hår med Schwarzkopfs nye Color Expert med Omegaplex er det vigtigt, at du efterfølgende husker:

1. At bruge Color Sealer Conditioner efter hver hårvask

2. At du en gang om ugen bruger Color Sealer Treatment som langtidsvirkende hårkur

Resultatet er en heldækkende beskyttelse af håret, som hjælper med at bevare farven længere og samtidigt plejer din hårkvalitet. Med andre ord: Nu kan du få præcis det samme intensive og glansfulde farveresultat hjemme, som du er vant til hos frisøren.

Du finder 16 forskellige farver i Schwarzkopfs 'Colour Expert'-serie, herunder de tre populære farver "Dark brown", "Intense red" og "Light cool blonde". Hvis du vil vide mere om Color Expert fra Schwarzkopf, og se alle de 16 nuancer, findes det HER og du kan købe hårfarven HER.