ELLE Interviewer: 10 hurtige til... model Veneda Budny

Foto: PR

Max Factor hylder den personlige skønhed i en ny kampagne under hashtagget #myfactor, der opfordrer kvinder til at glemme alt om fejl og usikkerheder og i stedet finde deres eget favorit karaktertræk. Kampagnen skal vise, hvordan make-up ikke skal bruges til at gemme skønhedsfejl væk, men derimod frembringe det unikke i os alle og netop dét, som man er stolt af og elsker ved sig selv. 

Læs også: Her åbner den nye Sephora butik!

Max Factor spreder budskabet gennem kendte skandinaviske kvinder, der står frem og tydeliggør deres unikke ”factor”  - altså det kendetegn som de er gladest for og ønsker at hylde ved sig selv. I Danmark er det skuespillerinden Sarah-Sofie Boussnina samt model og influencer Veneda Budny, der er de skønne ansigter for kampagnen med det fine budskab:

"Budskabet i denne kampagne betyder rigtig meget for mig. Jeg ved, hvordan skønhedsidealer påvirker folk, da jeg selv er blevet enormt påvirket af dem. Derfor vil jeg virkelig gerne være med til at sprede dette budskab og få unge piger især til at åbne øjnene for deres kvaliteter!" siger Sarah-Sofie Boussnina om kampagnen. 

Jeg er og har været en del af en branche i mange år, hvor man bliver vurderet på ens udseende nonstop. Det har til tider skabt en unødvendig usikkerhed, som har gjort, at jeg har fokuseret på de ting, jeg er mindre glad for end dem, jeg faktisk er stolt af. Derfor er det vigtigt, at man husker og fejrer det, man er glad for ved sig selv," siger Veneda Budny. 

Se også: Angelina Jolie er nyt ansigt for Guerlain – og donerer hele sin løn til velgørenhed

I anledning af kampagnens lancering har ELLE sat den bedårende og smilende Veneda Budny i stævne og bedt hende færdiggøre 10 sætninger om hendes personlighed, som du sikkert ikke vidste om den smukke model! 

1.       ”Min #myfactor er….” mit smil

2.       ”Skønhed er…” god energi

3.       ”Jeg har det bedst, når jeg… ” træner.

4.       ”Når ingen kigger  …” spooner jeg almondbutter.

5.       ”Det sted, jeg helst vil være lige nu, er…” Mexico

6.       ”Jeg kan ikke leve uden…” nødder.

7.       ”Om morgenen er det første jeg gør…” kigger i køleskabet.

8.       ”Jeg går ikke ud af døren uden…” høretelefoner.

9.       ”Når jeg skal til fest, har jeg altid … i min taske» Hoola matte brownzing powder.

10.   «Det bedste makeup-produkt i verden er…» Max Factor natural brow styler.

Se den fine videoer med Max Factor-pigerne herunder samt backstage billede af Veneda Budny i galleriet.

Q&A med kampagneansigt for Max Factor, model Veneda Budny

Relaterede artikler