Disse beautytrends, skal du gå den nye sæson i møde med

Foto: All Over Press

Da de internationale modehuse fremviste deres SS17-kollektioner tilbage i sensommeren 2016, var nogle tendenser stærkere en andre og fælles for mange af de fine shows var, at der på beautysiden var ekstra fokus på den lækre, naturlige og strålende hud. 

Allerede inden modeugen havde nået sin ende stod det klart, at den naturlige hud var en genganger og vi kan derfor konkludere, at det simple og naturlige beautylook kommer til at dominere den sæson, vi i møde nu - Spring/Summer 2017. Det er med andre ord på tide, at lade huden ånde, mærke D-vitamin fra solens stråler og lade din hud stråle omkap det gode vejr. 

Læs også: Vis mig dit kys, og jeg skal sige dig, hvem du er!

Modehuse som Alexander Wang, Tommy Hilfiger og Lacoste præsenterede en lettere og mere naturlig hud på catwalken samtidig med, at der var fokus på de naturlige bryn og de naturlige læber uden så meget farve. 

Max Mara viste dog også de lidt stærkere farver på catwalken, som på fineste vis komplimenterede det ellers nude look.

Se også: BAFTA Awards 2017: De 10 smukkeste beauty looks

Foruden det naturlige look, er nøgleordet for forår og sommer 2017 fugt, fugt og atter fugt og dine key-produkter til den nye sæson er dermed en god fugtgivende creme, let nærende læbepomade og kvalitets browgel - og så må du gerne spare lidt på den tunge foundation.

Nedenfor har vi samlet nogle af de bedste beautylooks fra SS17-catwalken, som du skal lade dit forår og sommer inspirere af. 

SS17: Disse beautytrends, skal du gå den nye sæson i møde med

Relaterede artikler