Sephora lancerer nyt kendt australsk makeupbrand
Foto: PR
Annonce

Det australske makeupmærke BECCA kommer til Danmark

af Annonce 13/02/2017
Fra februar 2017 kan Sephora byde velkommen til det anerkendte australske makeupbrand BECCA, som længe har været efterspurgt på skønhedsfronten herhjemme. Bliv klogere på BECCA og de skønhedsprodukter, du skal have fingrene i fra det lækre mærke, når det lander hos Sephora.

Det australske makeupmærke BECCA har længe været efterspurgt på de danske skønhedshylder, og nu kan Sephora endelig løfte sløret for, at de fra februar 2017 vil huse det lækre mærke.

BECCA er skabt af australske Rebecca Morrice Williams og rummer et eksklusivt udvalg af kosmetik med fokus på at fremme den naturlige skønhed med produkter, der er tilpasset forskellige hudtyper. BECCA er kendt for deres lysreflekterende produkter, som gør, at ansigtet får en særlig glans over sig samtidig med, at produkterne fremhæver ansigtets dimensioner på fineste vis.

BECCA er særligt kendte for deres foundations, primere og blushes og særligt deres 'Champagne Pop'-highlighter har været et efterspurgt produkt indenfor skønhedsprodukter i lang tid.

Det australske skønhedsmærke har tidligere kun været tilgængeligt uden for Danmark, og det har derfor kun været muligt at få fingrene i de lækre produkter fra internationale webshops eller i forbindelse med rejser til udlandet. Derfor er vi næppe de eneste, der glæder os over nyheden om, at BECCA nu endelig bliver tilgængeligt i Sephora i Magasin og i Frederiksberg Centeret fra februar 2017, og at vi derfor let kan få fingrene i deres lækre produkter.

I galleriet har vi samlet BECCAs udvalg af skønhedsprodukter, hvor du kan få mere information om de forskellige produkter, der bliver tilgængelige hos Sephora i Magasin og i Frederiksberg Centeret fra den 14. februar 2017.