Derfor skal du rense din hud dagligt

Foto: Youtube

Der er, ifølge skønhedsekspert, Charlotte Torpegaard, ''room for improvement'', når det kommer til rensetrends. Modeboss, Uffe Buchard synes bestemt ikke, at det er en rar oplysning, at hele 40% af danske kvinder ikke renser deres hud dagligt, og på det grundlag fortæller de to eksperter om vigtigheden i at rense sin hud, samt de produkter på markedet, som kan være ens bedste ven i processen. 

I Youtube-serien, BEAUTY BUFFET, giver Uffe Buchard og Charlotte Torpegaard informationer, anbefalinger og tips til indenfor skønhed. 

Læs også: Se makeupmærket, som alle googler lige nu

I dette afsnit, snakker de to eksperter om, hvor vigtigt det er at rense sin hud dagligt. Ifølge Charlotte Torpegaard nytter det ikke noget at bruge flere tusind kroner på cremer, serummer og olier, hvis man ikke også husker at rense sin hud. 

Der er efterhånden en lang række devices på markedet, som kan bruges til at rense huden, så det bliver gjort lidt grundigere end, når man blot dupper lidt vand i ansigtet. 

De to eksperter anbefaler produktet, Clarisonic, der er en kultrensebørste, som, gennem undersøgelser og studier, har vist sig at rense huden hele seks gange bedre, end man kan gøre med sine hænder. 

Læs også: Her er de 6 kosttilskud, Uffe Buchard sværger til

Psst... Oprah har kaldt Clarisonic-rensebørsten ''the miracle massager'', så hvis du drømmer om at se mirakler på din hud, så kan du få fingrene i kultrensebørsten lige her!

Se BEAUTY BUFFET-videoen om rensetrends lige her! 

 

Relaterede artikler