Cool cat Cara Delevingne i front for ny Dior-kampagne

Foto: Dior

Hvem er Dior-kvinden beskrevet? Kvinden, som alle ønsker at være.

I hvert fald hvis du spørger kvinden i front for Diors nye hudplejelinje 'Capture Youth', Cara Delevingne. Og hvem vil ikke gerne være lige præcis den kvinde?

Diors nye hudplejelinje 'Capture Youth' er designet til kvinder i 30'erne og består af en creme og 5 serum, der skal foregribe aldrigstegn før de kommer. 

To af nøgleordene i Diors nye hudplejelinje 'Capture Youth' er intens og fri, og hvis der er én kvinde, som i den grad omfavner disse ord - både på det ydre og indre plan - er det Cara Delevingne, hvis karriere allerede tæller jobs som model, skuespiller, sanger, designer og forfatter.  

Og udover at Dior-kvinden i følge Cara Delevingne i de nye kampagnefilm er "kvinden, som alle ønsker at være", så er hun også meget mere end.

I den nye kampagnefilm er det statements som "They are leaders", "They are stroing" og "They never give up", der beskriver Dior-kvinden anno 2018 i følge Cara Delevinge, og både Dior og Cara Delevingne hylder den nye feminitet, som i følge dem er både stærk og glamourøs.

ELLE.dk har fået lov til at vise den nye cool kampagnefilm for Dior Capture Youth eksklusivt et par dage før den officielle lancering.

Se med her: 

Se alle produkterne i den nye 'Capture Youth'-linje i galleriet nedenfor...

Diors nye hudplejelinje 'Capture Youth'

Relaterede artikler