Bella Hadid er nyt ansigt for Dior

Bella Hadid er nyt ansigt for Dior
Foto: Dior
Dior har netop annonceret, at den smukke topmodel og it-girl Bella Hadid er nyt ansigt for Dior Makeup.
 
Bella Hadid bliver en del af en ikonisk gruppe af kvinder, som igennem årene har været frontfigurer for Dior som Natalie Portman og Jennifer Lawrence.
 
Smukke Bella Hadid indvier sin nye rolle med en storslået kampagne for den nye Diorshow Pump & Volume mascara, som er skabt af Peter Philips som er Creative and Image Director for Dior Makeup. 
 
Peter Philips fortæller, at den nye mascara, med navnet Diorshow Pump & Voume mascara, er inspireret af den elektriske backstage-atmosfære, og at mascaraen er udviklet med en unik formular, som efterlader perfekte voluminøse vipper. 
 
Diors nye ansigt, smukke Bella Hadid, startede sin modelkarriere hos IMG Models tilbage i 2014, og siden da, er det kun gået en vej: fremad.
 
I dag er Bella Hadid en fast del af de internationale modehuses line-up af modeller under de internationale modeuger, og under de i gangværende A/W 2017-shows har den 20-årige skønhed været på catwalken for H&M, Tommy Hilfiger, Anna Sui, Moschino ligesom hun var i front for det eksklusive Victoria’s Secret Fashion Show i slutningen af 2016. 
 
Få et gensyn med smukke Bella Hadid i galleriet...
 

Bella Hadids bedste stiløjeblikke

 
 
 

Relaterede artikler