Bag om de brasilianske beautylooks til By Malene Birgers SS18-show

Foto: Mikkel Tjellesen

Næste sommer skal vi til São Paulo; om ikke andet så i vores drømme.

For By Malene Birgers chefdesigner, Christina Exsteen, havde hentet sin inspiration i den brasilianske storby, hvor jungle og beton mødes, farverne fylder i kvindernes garderobe, og huden gløder under solens stråler.

Sine Ginsborg, der er key makeupartist for L’Oréal Paris, elskede konceptet og skabte et look, der var både sexet men stilfuldt, anvendeligt men overraskende:

"Jeg har arbejdet med By Malene Birger i mange år, og brandet er en af mine personlige favoritter. Det betød meget for mig, at looket afspejlede den udvikling By Malene Birger har taget – i en yngre og mere moderne retning. Kollektionen er så skarp og indbydende, så det skulle looket også være. Samtidig ligger det i både i By Malene Birger og L’Oréal Paris’ ånd, at vi altid skal skabe udtryk, der er gennemført smukke. Et look, hvor vi tænker: sådan vil jeg gerne se ud,” fortæller Sine Ginsborg backstage i Taphallerne, mens Mathilde Gøhler får de sidste touch ups i makeupstolen.

 
”Jeg fokuserede på at skabe en silkeblød hud med masser af fugt; markerede øjne, hvor skyggen var duppet på i stedet for blendet ind i huden; vipper, der gør indtryk, fordi jeg har fokuseret på at få masser af fylde ved roden af vipperne og derefter trukket dem ud i definerede spidser; og så stærke, stærke bryn der tæmmes med bryngele.”
 
Men Sine vil hverken fremhæve de mørke øjne eller kraftige bryn, som lookets vigtigste komponent. Det er derimod huden, der gør, at looket fremstår sexet, indbydende og sundt: 
 
”Det er helt afgørende at huden er renset grundigt, er gennemfugtet og ikke har urenheder. Og så er din foundation helt central her. True Match Foundation er min favorit, fordi den dækker så godt men samtidig efterlader huden fløjlsblød – hverken for mat eller for tør. Jeg kan godt lide, når man kan fornemme huden lyse igennem, mens farveforskelle og små pigmentfejl udjævnes. Og fordi den nu kan fås i 16 forskellige nuancer, kan alle finde en farve, der passer til deres hudtone.”
 
Til spørgsmålet hvilken større tendens for den kommende SS18-sæson, som beautylooket til By Malene Birger SS18 rammer, fortæller Sine at keywordet er kvinders fremtoning:"I den kommende sæson bliver det helt afgørende, at vi ligner kvinder, der tager vores fremtoning alvorligt. Vi må ikke sjuske med os selv; vi har tænkt over vores udseende, vi gør os umage og selv nonchalancen er velovervejet".
 
I galleriet har vi samlet en masse backstage billeder fra By Malene Birgers SS18-show, hvor du kan komme helt tæt på modellernes fine makeup. 
 
Psst... Vi har også indsat alle de produkter fra L'Oréal Paris, som Key makeupartist Sine Ginsborg brugte til at skabe looket. 
 

Bag om By Malene Birger SS18 brasilianske beautylooks

 
 

Relaterede artikler