Humoristisk film Amanda Collin er nyt ansigt for Karmameju – og introduceres med den sjoveste film

Foto: Karmameju

Kært barn har, som bekendt, mange navne, og vi har da også alle været vores tørn igennem med udtalelsen af diverse brands. Tag for eksempel Givenchy, Giambattista Valli og Jacquemus. Ikke lige frem navne, der klinger skønt med en dansk accent.

Denne udfordring kender hudplejemærket Karmameju om nogen til. Mærket skriver på sin hjemmeside, at ”Huden er kroppens største organ. Den skal holdes aktiv”, og vi synes i den grad, at brandet holder os aktive i forsøget på at udtale Karmameju helt rigtigt.

Du kender det garanteret. Din veninde spøger begejstret ind til din hudplejerutine, og du vil gerne udståle overskud, mens du svarer "Det er den her creme fra Karmameju", men det kan være svært at lyde overbevisende, når du knapt nok kan udtale mærket. 

Karmameju er ikke længere udelukkende et hudplejemærke, for ud over ansigt- og kropsplejeprodukter, tilbyder stifter Mette Skjærbæk også living-produkter som badekåber og duftlys. Produktlisten er altså efterhånden lang, og derfor fortjener Karmameju om nogen, at vi kan udtale deres navn.

Læs også: Hudplejeeksperten Anette Kristine Poulsen: "Dette råd ville jeg ønske, jeg selv havde fået".

Men hvordan er det nu, det er?

Karmamayo? Karmameyou? Karmamesju?

Skuespillerinden Amanda Collin er ny ambassadør for hudplejemærket, og i den forbindelse er den sjoveste lille film blevet offentliggjort. Her afmystifiserer Amanda hele problematikken omkring udtalelsen af Karmameju:

 

Fra nu af er tvivlen for evigt fejet bort, og vi vil stolt udtale Karmameju velvidende om, at vi siger det helt korrekt.

 

Relaterede artikler