Talk of town Alt, du skal vide om Københavns nye beauty-destination

Foto: PR

I slutningen af september åbnede Ara’Kai Beauty - et helt nyt toetagers beautyunivers på Gammel Mønt i København K. På første sal kan du, som det eneste sted i Danmark, få en ’Face Place’ dybderensende ansigtsbehandling, mens du i stueetagen finder nøje udvalgte og rene beautyprodukter, der stort set ikke er til at opdrive andre steder herhjemme. Blandt produkterne finder du også et lille udvalg af diskret sexlegetøj.

Vi spurgte Heydi Vásquez om … 

Hvorfor åbnede du Ara’Kai Beauty?

Ara'Kai Beauty blev født ud fra et personligt ønske om skønhedsprodukter, som jeg ikke kunne finde i Danmark. Det hele startede, da jeg opdagede deodorantmærket Corpus på en af mine ture til New York. At finde en deodorant der ikke var skadelig, men stadig var effektiv, æstetisk og duftede godt, var en game changer. Jeg savnede også en moderne skønhedsklinik - ikke kun ud fra et æstetisk perspektiv, men fordi, der manglede et sted, der kunne lave ansigtsbehandlinger, som gav resultater. Vores fokus ligger på deep cleanse og galvanic current, som kommer helt ned i dybden og hjælper med at fjerne toxiner og giver et nyt liv til huden. 

Læs også: Skønhedsredaktørens 10 novemberfavoritter

Foto: PR

Hvordan adskiller Ara’Kai sig fra andre beautybutikker/saloner i København?

Ara’Kai har fokus på ren skønhed. Vores produkters effektivitet er bevist med kliniske resultater, og de indeholder ikke ingredienser, som er mistænkt for at skade kroppen. Derudover har vi et bæredygtigt fokus, så produkterne er skabt med omtanke for miljøet og med økovenlig emballage. Sammen med kreativ konsulent Barbara Hvidt har vi skabt et moderne skønhedsunivers, hvor dine sanser og dit sind bliver stimuleret fra det øjeblik, du træder ind. 

Læs også: Ice Globes bliver hypet overalt, men virker det?

Hvad er dine tre vintervenlige favoritter fra Ara’Kai?

Josh Rosebooks ’Hydration Boost Concentrate’; den er oliefri, indeholder hyaluronsyre og plante-antioxidanter, som fremmer fugtniveauet i hudens celler. Lavidos ’Body Cream’; den nærer og beroliger vintertør hud. Costa Brazils ’Resin de Breu’; går vi i hi, så det er vigtigt, at gøre vores omgivelser hyggelige. De træagtige noter fra ’Resin de Breu’ skaber ro og harmoni og virker opløftende.

 

Foto: PR

I sælger også vibratorer, hvorfor?

Jeg synes, der er vigtigt, at kvinder genvinder deres seksualitet og fokuserer på deres egne behov. Jeg vil gerne opfordre til mere selvkærlighed og få kvinder til at føle sig mere empowered. Jeg opdagede det amerikanske brand Dame, der laver sexlegetøj, der både er sjovt og æstetisk. Det er to kvinder, der står bag. En ingeniør og en sexolog. Legetøjet er skabt ud fra feedback fra mere end 10.000 mennesker for at sikre, at de imødekommer alle kvinders behov.

Se mere på arakaibeauty.com

Relaterede artikler