Annonce

Afsluttet: Vil du teste ansigtscreme og renselotion fra Avène?

af annonce 11/05/2017
Test to Avène produkter til din daglige hudplejerutine i to uger – og vær med i konkurrencen om Avène-produkter for 3.500 kr.
Vi leder efter 50 kvinder, der hver dag i to uger vil bruge Avène Tolerance Cream og Avène Tolerance Cleansing Lotion morgen og aften – og derefter give os deres ærlige mening om de to produkter. Produkterne er beregnet til tør hud, og det er derfor vigtigt, at du har det, for at du kan blive en del af vores testpanel. Sådan deltager du 1. Du skal være over 18 år og have tør hud. 2. Tilmeld dig som testperson ved at udfylde felterne herunder. 3. 50 heldige testere får tilsendt de to produkter, Avène Tolerance Cream 200 ml (værdi: 144,50 kr.) og Avène Tolerance Cleansing Lotion 200 ml (værdi: 144,50 kr.) ganske gratis. Vi udvælger de 50 testere efter først-til-mølle-princippet. 4. Når du har modtaget de to produkter og testet dem i to uger, beder vi dig gå ind på nettet og bedømme produkterne. Du får linket til spørgeskemaet tilsendt sammen med dine testprodukter. Vi skal have dine svar senest 9. juni 2017. Ved at deltage i testpanelet er du samtidig med i konkurrencen om et års forbrug af Avène Tolerance-produkter (6 x Tolerance Cleansing Lotion, 8 x Tolerance Emulsion, 8 x Tolerance Mask, 6 x Avène Termalkildevand 150 ml) til en værdi af 3.527 kr.
Om produkterne Tolerance er en banebrydende hudplejeserie fra Eau Thermale Avène. Tolerance serien er baseret på det unikke Sterile Cosmetics koncept, hvor patenterede tuber holder cremerne sterile, så der ikke er brug for nogen former for konserveringsmidler. Produkterne indeholder derfor kun det, huden har brug for, og de bevarer hudens sunde mikrobiom. Med max 7 ingredienser i cremerne og med fysiokompatible indholdsstoffer, der matcher hudens egne, sikres fuldstændig integration af cremerne og maksimal respekt for huden. Tolerance-serien er til dig, der går højt op i, hvad din cremer indeholder, og som ønsker enkel og sikker hudpleje, der bare fungerer. Læs mere om Avène her Se samtlige regler og vilkår for konkurrencen her Ved deltagelse i testpanelet giver du samtidig Pierre Fabre Dermo-Cosmetique Nordic A/S fuld og sluttelig tilladelse til at bruge dine svar, kommentarer, samt fornavn og alder til Pierre Fabre Dermo-Cosmetique Nordic A/S’s markedsføring for mærket Eau Thermale Avène (online reklamer, magasinreklamer, Pierre Fabre Dermo-Cosmetique Nordic A/S’s Eau Thermale Avène hjemmeside, Eau Thermale Avène’s Facebook, Instagram og salgsmateriale i butik) i 2017. Din post- og email-adresse vil ikke fremgå af noget markedsføringsmateriale og vil ikke blive brugt af Pierre Fabre Dermo-Cosmetique Nordic A/S til andre formål. Vær opmærksom på, at der ikke gives vederlag for deltagelse eller brug udover tilsendte testprodukter.