Aesop lancerer ny skøn hudplejelinje til kombineret hud

Foto: PR
Det kan være svært, at finde ud af hvordan du giver din hud den bedste pleje, hvis du har en kombineret hud, der både har en tendens til at være tør på kinderne og mere fedtet ved panden og T-zonen. For hvordan kan du give begge områder den helt rigtige pleje på samme tid? 
 
 
Det har det australske skønhedsmærke, Aesop, fundet svaret på. Det populære mærke har nemlig udviklet en ny hudplejeserie kaldet ’In Two Minds’, der er skabt specielt til tage hånd om de mange forskellige behov, som en kombineret hud har. 
 
’In Two Minds’-serien indeholder både et renseprodukt, en toner og en fugtighedscreme, der er klinisk dokumenteret til at berolige og genoprette hudens balance ved hjælp af effektive ingredienser som niacinamid, panthenol og plantestoffer, som olier af andiroba, kopaiva og acai, der både giver næring og fugt til en kombineret hud og genopbygger den uden at overbelaste den.
 
Læs også: Rebecca Watkinson fra Aesop: "Vi kan gøre en forskel for folks hud, men der følger ingen mirakelløfter med"
 
De tre produkter arbejder sammen om skånsomt at rense kombineret hud, mens de samtidig bidrager til at normalisere talgproduktionen, lindre irritation og tilføre let fugt uden at overbelaste huden:
 
In Two Minds Facial Cleanser er et skånsomt og friskt gelbaseret produkt, der renser og reducerer tilstopning af din hud uden at irritere eller fjerne naturlige fedtstoffer, og som samtidig efterlader huden med en ren, blød og frisk følelse.
 
In Two Minds Facial Toner oprisker og opstrammer din hud. Brug den før du fugter dit ansigt, da den beroliger og afbalancerer huden uden at udtørre eller irritere den. Toneren hjælper også til at regulere talgproduktionen i den fedtede T-zone, som ofte er et problem. 
 
In Two Minds Facial Hydrator er en let og hurtigt absorberende lotion med en formel, der efterlader din hud blød, glat og smidig. Den behandler effektivt den fedtede T-zone men også de mere tørre områder i ansigtet og på halsen.
 
Foto: PR
 
Den nye 'In Two Minds'-serie er lige så stilsikker og enkel i sit design, som den er effektiv, og du kan allerede nu få fat i den lækre hudplejeserie, der landede på butikshylderne i Magasin og i Aesops signaturbutikker på Værnedamsvej 7 på Frederiksberg og Store Strandstræde 8 i København den 3. april. Du kan også købe produkterne online her.
 
Se priserne på de tre produkter, der sælges separat, i galleriet nedenfor: 
 

Aesops 'In two minds': Den nye hudplejeserie til kombineret hud

 
 

Læs også: Rebecca Watkinson fra Aesop: "Vi kan gøre en forskel for folks hud, men der følger ingen mirakelløfter med"

Relaterede artikler