5 gode grunde til at bruge Avènes Tolerance-serie
Annonce

5 gode grunde til at bruge Avène Tolerance-serie

af Annonce 6/07/2017
Kender du Avènes Tolerance-serie? I samarbejde med Avène har vi rekrutteret 50 ELLE-læsere, som har testet serien i 14 dage. Og det er der kommet masse erfaringer og nye personlige favoritter ud af, som du kan læse mere om her...

Er du på jagt efter den ultimative hudplejeserie til tør/sensitiv hud, men synes du også, at det kan være svært at finde rundt i den jungle, det kan være at få fat i det rigtige mærke og derefter udvælge de rigtige produkter?

I samarbejde med Eau Thermale Avène har vi sammen med 50 af ELLEs læsere testet Avènes hudplejeserie 'Tolerance' i 14 dage - og dét er der kommet en masse erfaringer og nye personlige favoritter ud af.

Alle testpersoner blev rekrutteret via ELLE.dk. Panelet bestod af 50 kvinder over 18 år, som fik tilsendt to produkter fra Avène Tolerance-serie; Avène Tolerance Cream 50 ml og Avène Tolerance Cleansing Lotion 200 ml som de skulle teste i 14 dage og efterfølgende give os deres ærlige mening.

Eau Thermale Avènes Tolerance-serie er en steril og meget skånsom hudplejeserie, som er udarbejdet specielt til sensitiv hud. Den indeholder kun 7 udvalgte og essentielle ingredienser, herunder ingen parfume. Dertil virker serien både beroligende, fugtende og beskyttende.

Vi har samlet og analyseret alle de mange svar fra de 50 kvinder, der har testet serien, og vi kan se, at der gennemgående er 5 overordnende faktorer, der går igen, hvad angår testpersonernes oplevelser og erfaringer med produkterne.

Læs mere om de 5 fremhævede elementer ved Avènes Tolerance-serie fra vores 50 testpersoner her:

1. Milde / skånsomme produkter

Der er ingen tvivl om, at et af de punkter, som vores 50 testpersoner har rangeret højest i forhold til Avènes Tolerance-serie er det faktum, at serien er uden parfume og fri for konserveringsmidler.

Til udsagnet "Det er vigtigt for mig, at mine hudplejeprodukter er helt fri for konserveringsmidler" svarer 92% af de 50 testpersoner, at de er "meget enige" eller "enige" i udsagnet.

Udvalgte udtalelser fra undersøgelsen:

"Skånsomme men effektive! Jeg har personligt selv kunne mærke en forskel på min hud - mindre irriteret og mere fugtet. Og så er det fantastisk at vide, at man ikke tilfører huden en masse skadeligt"

"Det er de mest behagelige og milde produkter, jeg har prøvet. Jeg har atopisk eksem og mærker kun en positiv forskel! Renselotionen er det eneste produkt, som fjerner makeup, som jeg kan bruge, uden at min hud reagerer. Disse produkterne er værd at prøve, hvis man som jeg har sensitiv, sart og/eller atopisk hud"

"Min hud føles mindre irriteret efter 2 uger med Tolerance-serien. Min hud havde en tendens før til at blive lidt rødlig, når jeg fjernede min makeup efter en lang dag. Men især cremen fra Tolerance-serien går ind og modvirker dette".

2. Lette at anvende / enkel rutine

Avènes Tolerance-serie består af to trin i form af de to produkter; Avène Tolerance Cream og Avène Tolerance Cleansing Lotion. Og lige præcis dét at serien er nem og enkel af anvende fremhæver flere af testpersonerne som et plus ved serien.

Udvalgte udtalelser fra undersøgelsen:

"Let at gå til på en travl hverdag"

"Simpel med kun to steps"

"Nem og effektiv. Det er rart at vide, at man bruger noget, som ikke er fyldt med alle mulige mærkelige ting. Min hudplejerutine blev meget nemmere og hurtigere med de få produkter"

3. Plejende effekt til tør/sensitiv hud

Avènes Tolerance-serie er udviklet særligt til sensitiv hud og indeholder derfor også kun 7 ingredienser. Størstedelen af de 50 testpersoner nævner hudplejeseriens plejende effekt mod tør, irriteret og rødlig hud.

Udvalgte udtalelser fra undersøgelsen:

"Produkterne i serien er meget plejende og efterlader huden frisk og ren. De yderst fugtgivende produkter virker kølende og er med til at give huden ro"

"Jeg har til tider tør hud i ansigtet og har derfor problemer med ofte af "over"-fugte og så ende med fedtet hud om eftermiddagen. Det har jeg ikke oplevet med Tolerance-serien. Alle små røde/tørre pletter er ikke tørre længere og min hud ser virkelig fin og frisk ud"

"Jeg har før døjet med tør og irriteret hud, men det slap jeg hurtigt af med efter et par dages brug af Tolerance-serien".

4. Gennemfugtet

Avènes Tolerance serie er også udviklet med fokus på at tilføre huden fugt. Og til udsagnet "Min hud er velplejet og fugtet med Tolerance Cream" svarer 94% af testpersonerne, at de er meget enige/enige, hvilket også går igen i de svar, som er kommet ud af undersøgelsen.

Udvalgte udtalelser fra undersøgelsen:

"Min hud føles gennemfugtet og dejlig blød. Har faktisk også en mand, som syntes den hurtigt bliver absorberet samtidig med, at den er let og ikke fedter"

"Jeg har fået en flottere og lækker fugtmættet hud med en masse glød. Jeg er overrasket over, hvor flot en hudtone jeg har fået. Huden er fugtet døgnets 24 timer og er i balance, hvilket både ses og føles"

"Min hud er gennemfugtet og har en helt anden glød efter testperioden. Min hud står skarpere, og det giver mig en bedre selvtillid"

5. Følelsen af friskhed og blødhed

Det sidste forhold, som vores 50 testpersoner fremhæver ved Avènes Tolerance-serie er, at huden generelt føles meget blødere og mere frisk - huden kan med andre ord "ånde" igen.

98% af de 50 testpersoner svarer, at de er "meget enig/enig" i udsagnet "Tolerance Cream har en lækker konsistent og er behagelig på huden".

Udvalgte udtalelser fra undersøgelsen

"Min hud føles enormt blød og frisk"

"Jeg har fået en meget blødere hud. Linjerne ved min mund og øjnene er væsentligt reduceret. Jeg døjer med eksem og allergi, så jeg slår ofte ud af nye hudplejerutiner, men jeg har ikke oplevet nogen svie eller rødme efter opstarten"

"Jeg synes selv, at jeg havde en fin hud, men nu er den bare som ren babyhud. Specielt i et kontormiljø, som jeg færdes i, kan min hud tørre ud, men det har jeg ikke oplevet de seneste to uger"

Til sidst i undersøgelsen blev de 50 testpersoner spurgt om, hvorvidt de kunne forestille sig at gøre Avènes Tolerance-serie til en del af deres daglige hudplejerutine.

Her svarer 81%, at de er enten "meget enig/enig" i udsagnet, mens 91% af testpersonerne svarede ja til, at de ville anbefale Tolerance-serien til andre.