3 tips til dig, der farver dit hår - og prioriterer miljøvenlig, hudvenlighed og holdbarhed
Annonce

3 tips til dig, der selv farver dit hår

af Annonce 2/05/2019
Farver du dit hår - og prioriterer samtidig hudvenlighed, holdbarhed og har omtanke for miljøet, når det kommer til emballagen? Så har ELLEs skønhedsredaktør, Anne P, 3 brugbare tips til dig...

Foråret har endelig meldt sin ankomst, og om lidt banker sommeren på - og hvilken bedre anledning til at blive frisket lidt på med en ny hårfarve eller blot lidt ny farve til lokkerne?

Hvis du er en af dem, der farver dit hår, men ikke synes du har råd til at gå til frisøren med samme frekvens, som din udgroning kræver det, er hårfarve til hjemmebrug et godt alternativ.

Hvis du er en af dem, der ikke kun ønsker en intens hårfarve, med lang holdbarhed – som samtidig ikke behøver koste en formue - men også har omtanke for miljøet, så er den nyeste hårfarve 'Only Love' fra Schwarzkopf lige noget for dig.

Vi har samlet 3 tips til dig, der farver dit hår - og prioriterer en miljøvenlig emballage, hudvenlighed og holdbarhed:

1. Brug en hårfarve som er hudvenlig og med miljørigtig indpakning

'Only Love' er en ny permanent hårfarve med naturlige ingredienser fra Schawarzkopf, der både er skånsom mod håret og hovedbunden og er testet af det uafhængige institut European Centre for Allergy Research Foundation (ECARF), der har dokumenteret produktets hudvenlige formel, som ikke er tilsat ammoniak, er silikonefri og uden tilsat alkohol. ECARF-certifikatet er forbrugerens sikkerhed i forhold til, at hårfarven overholder specifikke kriterier, herunder de anvendte farvestoffer eller duftstoffer for at få ECARF-certifikatet.

Når det kommet til indpakningen, er der taget hensyn til miljøet, planeten og klimaet. De 12 nuancer af 'Only Love' er nemlig alle indpakket i klima-neutrale papemballage, som til dels består af genbrugspapir. I samarbejde med ClimatePartner hjælper 'Only Love' klimabeskyttelsesprojekter rundt omkring i verden med at kompensere for CO2-emissioner.

2. Brug en shampoo til farvet hår Gør det til en rutine at bruge en hårmaske 1-2 gange om ugen og vælg en shampoo og balsam til farvet hår. Brug hårmasken efter shampooen, da hårene da er åbne og modtagelige for maskens gode egenskaber. Afslut altid med balsam, som lukker hårstråene igen og sørger for at alle de gode egenskaber fra hårmasken bliver inde i de enkelte hårstrå. 3. Sørg for at vælge den rigtige nuance til dit hår Sørg for at vælge den rigtige farve til dit hår, når du vælger hårfarve. Få inspiration og bliv guidet her.
'Only Love' fra Schwarzkopf kan købes alle de steder, du normalt køber hårfarve, herunder blandt andet på matas.dk.