Annonce

3 steps til din festmakeup anno 2020

af Aller Creative Studio, annonce for DUFFLashes 21/12/2020
2020 har på alle måder været et særligt år, og vi kommer altså også til at fejre jul og nytår på ualmindelig vis. Men er der én ting, vi ikke behøver at gå på corona-kompromis med, er det vores festmakeup. Vi guider ...

Mens stort set alt bliver anderledes i dette års jule- og nytårsfejringer, så behøver vi heldigvis ikke at gå på corona-komprimis med vores look.

Har du lyst til at fejre årets sidste dage iført en stram sort kjole og høje hæle, er der ingen og intet, der skal stoppe dig! Hælder du derimod mere til et loungewear-deluxe-look, så du rigtig kan nyde julegodterne uden restriktioner, er det jo dit held, at moden afspejler den tid, vi lever i, og dermed har sweatsuits aldrig været smartere.

Er der dog én ting, som hverken forsamlingsforbud eller mængden af risalamande, du har tænkt dig at indtage, skal påvirke, er det din festmakeup! Vi guider dig med tre gode tips ...

1. Læber

Hvis du trods mundbinds-benspænd, kaster dig ud i farvede læber, så er der to gode råd at hente.

Du kan enten vente med at lægge din læbestift, til du er fremme og kan tage masken af, eller du kan sørge for at gøre din læbestift ekstra holdbar ved at duppe med løs pudder mellem lagene, der hjælper med at binde læbestiften.

Tip! Sørg altid for at starte med at optegne dine læber med en lipliner i samme farve som din læbestift, så sidstnævnte ikke "løber ud" i løbet af aftenen.

2. Øjne

I disse mundbinds-tider har øjenmakeup for alvor vundet indpas, og det gælder selvfølgelig også mascara. Fordi mundbindet alt andet lige stjæler så meget fokus, er der nu (endnu) bedre grund til at give den gas på vippefronten.

Mascara

Her vil en mascara som ’Supreme Lash’ fra DUFFLashes være din nye bedste ven, for den giver netop de eftertragtede lange, fyldige vipper - og så er den oven i købet vegansk og parabenefri. Mascarabørsten er lavet med en innovativ snoet effekt med både korte og lange strå, der sørger for at fordele produktet perfekt på hvert vippehår fra rod til spids.

Den essentielle ingrediens i ’Supreme Lash’ er kaktusolie, der fungerer både plejende og styrkende på vipperne, hvorfor den nærmest er som et serum samtidig med en mascara. Er du til et naturligt look kan du nøjes med at påføre en smule, men du kan også bygge den op via flere flag for mere længde og volumen.

Tip! Dit perfekte mascara-look starter med en vippebukker, der sørger for at åbne øjet. Buk dem altid før, du lægger din mascara, for ellers risikerer du, at vipperne knækker. For at få farvet vipperne helt inde ved rødderne, kan du med fordel zig-zagge ved netop rødderne, når du lægger den.

Vipper

Er du typen, der går 'all in' på øjenmakeuppen? Så vil du helt sikkert ikke nøjes med en mascara, men derimod fuldenede looket med et par kunstige vipper, som giver dig al den volumen og fylde, dine egne vipper ikke er leveringsdygitge i.

For et par sexede, mørke vipper kan bare noget!

DUFFLashes-vipper er et godt bud, fordi hvert eneste par vipper er håndlavede med de fineste materialer og med detaljen for øje. Hver par vipper kan blive båret op til 25 gange, så der er masser af fester i sådan et par, som i øvrigt er skabt til at ligne naturlige vipper.

Er du til et naturligt og 'born with it'-look, bør du gå efter Au Natural-vipperne. Er du derimod til et dramatisk og iøjenfaldende finish, skal du prøve modellen Date Night.

Liner

Sidst, men ikke mindst, kan du færdiggøre din øjenmakeup med en eyeliner. En god eyeliner kan nemlig redde ethvert look og holder hele dagen igennem. Det kræver lige lidt øvelse, men resultatet er ultrasexet på den underspillede måde.

DUFFLashes 'Perfect Lash Adhesive Liner' er faktisk et multiprodukt, for det er både en eyeliner - med en spids tip, der gør den nem at påføre - men den fungerer også som vippelim til dine kunstige vipper. Nemmere bliver det vist ikke.

3. Kinder

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvor du lægger din blush, med udover at sørge for virkelig at blende den ordentlig ud, så er der også optisk en forskel i forhold til, hvor omkring kinderne, du lægger den.

Hvis du lægger den under dine kindben, fremhæver du dem, og lægger du den længere oppe, giver du ansigtet et let løft. The choice is yours!

Tip! Har du tendens til fedtet hud, er det en god idé at vælge en pulverblush, så du ikke kommer til at skinne unødigt meget. Har du derimod tør hud, kan du med fordel gå efter en cremeblush, der tilføjer lidt 'dewiness'.

Om DUFFLashes

DUFFLashes' mål er at få alle kvinder til at føle sig smukke og som den bedste udgave af sig selv: en øjenvippe ad gangen.

Bag det københavnerbaseret beautybrand, der blev etableret i 2016, står de to søstre Nadia og Neda, der var bare 22 og 25 år gamle, da de lancerede webshoppen.

DUFFLashes kan købes på brandets egen webshop og i Matas, Magasin, Sephora og Lyko.