Sine Ginsborg
Foto: Kavian Borhani
Skønhed

Makeupartist Sine Ginsborg: Det her spørgsmål får jeg oftest

Af Maria Frederikke Munch Thorgaard 11/12/2023
Vi besøgte makeupartist Sine Ginsborg og talte med hende om hendes beautyrutiner.

50-årige Sine Ginsborg er makeupartist, indehaver af Sine Ginsborg Make-up School og agent for seks makeupartister. Hun bidraget til ELLE gennem alle 15 år og stod også bag makeuppen til den allerførste forside. Selv om Sine Ginsborg er makeupartist, går hun mest op i hudpleje. Vi fik hende dog til at dele sine tips og erfaringer om begge dele, da vi besøgte hende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvordan ser din hudplejerutine ud?
Jeg renser mit ansigt hver morgen og aften. På dage hvor jeg er træt og ikke gider have vand i hovedet, bruger jeg Biodermas micellarrens. Det er en makeupfjerner, men jeg føler, den renser huden okay. Jeg bruger en cleansing oil, omkring øjnene, hvis jeg føler mig tør der. Det føles så luksuriøst. Hudplejemæssigt har jeg nogle yndlinge, jeg vender tilbage til igen og igen. Det, der har rykket for mig, er helt sikkert pHformula og deres ’CR Recovery’-serum eller ’Active Formula’-serum. Sidstnævnte kommer jeg på, når jeg skal noget særligt og føler, at huden skal stammes lidt op. Jeg er også glad for ’Active Botanical Serum’ fra Vintner’s Daughter, som jeg bruger enten under min dagcreme eller alene om aftenen. Augustinus Baders ’The Face Oil’ er god på dage, hvor huden har brug for lidt mere fugt og næring, så den kommer jeg enten i min creme eller som sidste lag.

Foto: Kavian Borhani
Sine Ginsborg
Ansigtsolier og sera indgår i Sine Ginsborgs daglige hudpleje, men hun bruger dem også af og til som masker ved at massere og mætte huden med dem.

Hvilken type produkt har du flest af?
Jeg har ret mange øjencremer og er på evig jagt efter den perfekte. Jeg bruger øjencreme minimum fem gange om dagen. Jeg er ikke til opstrammede øjencremer. Jeg synes, det ser pænt ud, når man er lidt fedtet omkring øjnene. Min favorit er Tromborgs ’Anti-Aging Eye Cream’. Glem alt om at den hedder ‘anti-age’, for mig handler det om, at den har den perfekte konsistens og er tilpas fedtet.

Foto: Kavian Borhani
Sine Ginsborg
Sine Ginsborg har en stor samling øjencremer. Favoritten er Tromborgs ’Anti-Aging Eye Cream’, mens Estée Lauders ‘Advanced Night Repair Eye Concentrate Serum’ er god, fordi applikatoren virker kølende. Øjenmaskerne bruger Sine Ginsborg gerne med et lag af hhv. ’Egf Power Serum’ fra Bioeffect og Augustinus Baders ’The Eye Cream’ under for at gøre dem ekstra effektive.

Hvilket spørgsmål får oftest du som makeupartist?
Det er hvilken foundation, jeg selv bruger. Svaret er, at jeg ikke bruger foundation. Men jeg uddyber gerne og forklarer, at teknikken med lægge foundation i hele ansigtet ikke holder. Brug en foundation som concealer, altså der, hvor der er behov. Hvis der er brug for lidt mere, vil jeg typisk tage en let foundation som ’True Match’ fra L’Oréal Paris og blande den med olie eller creme, så det nærmest bliver til en farvet dagcreme.


Hvad er dit go-to makeup-look?
Jeg går op i, at mine bryn ser pæne ud, så jeg reder dem med en gennemsigtig browgel fra Tromborg. Jeg har blodsprængninger omkring næsen, så dem dækker jeg ved at duppe med Rms ‘Un Cover-Up’, som er en meget let concealer. Jeg elsker blushes, og at man ser ud som om, man lige har været ude og gå en tur. Jeg lægger min blush lidt under kindbenet for ikke at komme til at se for nuttet ud – for jeg er jo ikke 20 år længere. På øjenlåget fungerer både Kjær Weis’ ’The Beautiful Eye Balm’ eller Weledas ’Skin Food’ som shine. Min mascara er ’Volume Million Lashes’ fra L’Oréal Paris. Børsten i gummi fungerer godt, og med den kan man lægge mascaraen bare på de yderste vipper for at friske lidt op, men den kan også bygges op til mere voluminøse vipper. En mascara har en levetid, der er kortere end resten af ens makeup, så jeg synes, det er et klogt sted at vælge noget budgetvenligt.

Foto: Kavian Borhani
Sine Ginsborg
Et makeupprodukt, Sine Ginsborg elsker, er blushes. Hun vælger altid en farve, der enten matcher læbernes naturlige farve eller den farve, der kommer efter en gåtur. For hendes eget vedkommende er det Westman Ateliers cremede ’Baby Cheeks Blush’ i farven ’Petal’, der opfylder de kriterier.
Foto: Kavian Borhani
Sine Ginsborg
En produkttype, der også fylder meget på Sine Ginsborgs badeværelse er kropsplejeprodukter, fordi hun synes, det giver den største følelse af luksus.

Hvilket produkt har fulgt dig flest år?
’Skin Food’ fra Weleda har nok fulgt mig 14 år. Den duer til alt, og jeg kan godt finde på at bruge den som natcreme eller som en øjencreme. Biodermas micellar-rens har fulgt mig i 20 år, og min parfume har jeg brugt i omkring 30 år. Det er Chanels ’No 5’ – dog har jeg skiftet til ’No 5 eau Première’, der er lidt lettere end originalen. Jeg har parfume på hver dag, ikke særlig meget, bare et lille dut på halsen. Jeg kan godt lide, at den ikke overtager duften fra mine kropsplejeprodukter.

Foto: Kavian Borhani
Sine Ginsborg
Parfumerne fra Chanel fylder en hel hylde på Sine Ginsborgs badeværelse. Trods den store samling, er det dog ’No 5’ og ’No 5 eau Première’, hun bruger hver dag – og har brugt siden hun var 20 år.

Hvilket produkt har senest givet dig en aha-oplevelse?
Det er et par år siden, for det sker ikke så ofte, men det er pHformulas ’Exfo Cleanse’. Førhen havde jeg aldrig brugt et cremet renseprodukt, jeg brugte noget, man kom på en vatrondel og rensede med. Da jeg fik at vide, at når man lader ’Exfo Cleanse’ sidde i fem minutter, virker den også som en eksfolierende maske, var jeg solgt. Det gør jeg hver morgen, og det har gjort en forskel for min hud, bl.a. i form af færre urenheder.

Foto: Kavian Borhani
Sine Ginsborg
”Mens andre glæder sig til at komme hjem fra arbejde og tage bh’en af, glæder jeg mig til at komme hjem og rense mit ansigt,” siger Sine Ginsborg. Rensefavoritterne tæller den cremede ’Exfo Cleanse’ fra pHformula, der også fungerer som maske, den hurtige ’Sensibio H2O’ micellar-rens fra Bioderma og renseolien fra Votary, der er særligt god til tørre øjenomgivelser.

Hvad har du altid i din taske?
En øjencreme, gerne som roll-on, så den er nem at bruge på farten. Jeg har også altid Macs ’Studio Fix Foundation’, der er en foundation og pudder i én. Jeg bruger den som pudder, for jeg kan ikke lide at skinne på næsen. Og jeg skinner altid på næsen. Jeg har også en form for balm, f.eks. Tromborgs ’Lip Cure’. Det er min favoritlæbepomade, fordi man ikke kan se, at du har den på. Du får bare helt bløde læber.

Hvilke skønhedsbehandlinger får du fast?
Hver sjette uge får jeg en ansigtsbehandling hos Beautyakademiet. Jeg elsker særligt at få dybderenset huden. Jeg ser det som en slags genstart for huden. Jeg er også stor tilhænger af at forebygge. Jeg har ikke noget imod, at man får botox og fillers, men selv går jeg hos Nina Torres, som laserbehandler min hud for bl.a. at mindske pigment, og så får jeg ultralydsbehandlingen Ultherapy, som er en opstramning af huden indefra. Jeg bliver snart 50 år og har derfor taget stilling til, om jeg skulle give slip eller gå efter at blive en virkelig flot 50-årig. Jeg er gået efter det sidste. Derhjemme bruger jeg enten olier eller sera som maske ved at komme lidt på huden ad gangen, massere det ind og gentage det, indtil huden er helt mættet.

Lyt til ELLEs podcast 'Klædt På', som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her