Foto: Redaktionen
Annonce

Mie Juel: "Her er mit trick til en fest-makeup, der ikke bliver for meget"

Af ELLE Native, Annonce for Untold Secretz 28/10/2022
Få Mie Juels bedste tips til en festmakeup, der der er lidt mere markeret end til hverdag, men som aldrig bliver for meget

Det er fredag, og måske har du festlige planer i sigte i weekenden. Vi har spurgt ELLEs tidligere moderedaktør og nu fuldtids digital creator, Mie Juel, om hendes festmakeupvaner og bedste tips til at få et look, der ikke løber afsted med hende.

Hvad gør du efter generelt, når du skal lægge makeup til en festlig begivenhed?
"Fordi jeg bruger så lidt makeup til hverdag, må der gerne ske lidt mere til fest. Men jeg har det faktisk bedst med, at det ikke bliver for meget, for så ender jeg altid med at fortryde det. Til hverdag går jeg ikke engang med mascara, så når jeg skal noget festligt, fokuserer jeg mest gode bryn og flotte vipper. Og så må læberne også gerne være lidt mere markede."

Hvordan styler du dit hår til en festlig begivenhed?
"Jeg kunne sagtens finde på at sætte det op og – ligesom med makeuppen – gøre lidt mere ud af det end til hverdag."

Foto: Redaktionen

Har du et produkt, du vender tilbage til igen og igen?
"En ting jeg altid har på, når jeg er ude, er øjenskygge fra Chanel. Den har jeg altid været så glad for. Jeg har aldrig smokey eyes, men i stedet mikser jeg palettens fire nuancer."

Har du en begivenhed, hvor du virkelig følte, at hele dit look bare spillede?
"Der var en ELLE Awards, hvor jeg havde en Julie Fagerholt-kjole på, som hun havde lavet særligt til mig, dengang hun var for Heartmade, og hele det look følte jeg mig bare som en gudinde i. Jeg havde håret sat op, og det hele sad bare, som det skulle."

Hvad var din inspiration til dit look til årets ELLE Awards?
"Min inspiration har nok været oldschool Grace Kelly. Jeg har lige fået klippet mit hår i en lang page, så det var lidt mere glamourøst, end jeg plejer. "

Hvad havde du på?
"Jeg havde en kjole på fra Rotate, som faktisk er en brudekjole. Den er stropløs. Så jeg valgte at style den med en masse sorte accessories, så det ikke blev for brude-agtigt. "

I galleriet nedenfor kan du se et udvalg af de produkter, Mie blev gjort klar med til årets ELLE Awards, som fås hos det online beauty-univers, Untold Secretz.

Om Untold Secretz

Untold Secretz by Sidsel Marie Bøg er et holistisk velværeunivers med udgangspunkt i hår- og makeupartist Sidsel Marie Bøgs ekspertise, erfaring og holdninger til, hvad beauty-produkter skal kunne.

Alle produkter hos Untold Secretz er håndplukkede og gennemtestede, og lever alle op til Sidsel Marie Bøgs høje krav for renhed, effekt og funktion. Produkterne taler dermed også ind i et holistisk univers, hvor de er med til at hjælpe den enkelte til at være i sin verden, præcis som man ønsker.

Besøg ogs Untold Secretz' fysiske butik på Ordrupvej nord for København for personlig råd og vejledning.