Lulu Hoa
Foto: Kavian Borhani
Makeup

Makeupartist Lulu Hoa: Denne foundation vender jeg tilbage til igen og igen

Af Maria Frederikke Munch Thorgaard 5/01/2023
Makeupartist Lulu Hoa deler sine skønhedsrutiner og favoritprodukter.

Den 29-årige makeupartist Lulu Hoa elsker farvede læbepomader, highlighter over øjet og så har en konsekvent hudplejerutine, givet hende en smuk ensartet hud. Vi var en tur forbi hendes badeværelse. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvorfor blev du makeupartist?
Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker, og med mine hænder, så det gav mening at arbejde med makeup og skønhed. Håndværksmæssigt er det også spændende, men for mig var det helt klart kombinationen af det håndværksmæssige og menneskelige, der fangede mig.

Har du altid haft flair for at lægge makeup?
Jeg har altid godt kunne lide håndværket, processen og teknikkerne. Det at kigge på et ansigt og skabe et resultat med mine hænder.

Hvad var det første makeupprodukt du fik eller købte? 
Jeg har købt så meget, det er jo en milliard produkter siden … men det har nok været en foundation fra Nilens Jord, som jeg købte i Matas. 

Hvordan med hud- og hårpleje går du også op i det?
Ja, det gør jeg. Før i tiden kunne jeg godt finde på at teste en masse hudplejeprodukter, men min hud blev så forvirret og mærket af det. Derfor holder jeg det helt simpelt i dag. Simpelt for mig er, at jeg holder mig til én fast rutine med produkter fra ét mærke, som jeg ved fungerer til min hudtype. I forhold til mit hår har jeg også taget stilling til min hårtype. Jeg har glat og blødt hår fra naturens side, og har derfor ikke brug for nærende balsam eller hårkur. Snarere en ordentlig klipning, der tager alt det slidte af og så en shampoo, som ikke irriterer min hovedbund. Jeg bruger enten Maria Nilas ’Heal’-shampoo, som kan købes i salonstørrelse eller Shu Uemuras ’Cleansing Oil Shampoo’, men den er ikke lige så drøj som Maria Nilas.

Foto: Kavian Borhani
hår

Lulu Hoa beskriver selv sit stylingtool ’Airwrap’ fra Dyson som en hjemme-blowdrybehandling. Det tager hende syv minutter at give håret let faldt med styrerens rundbørste og hun afslutter gerne med Kevin Murphys ’Hair Resort Spray’ for at give håret hold. 

Hvad er så det første og det sidste hudplejeprodukt, du bruger?
Jeg starter min morgenrutine med at komme vand i ansigtet. Der efter bruger jeg ’Moisture Balance Toner’ fra Exuviance, og en dagcreme med spf fra samme mærke. Skal jeg være meget udenfor, bruger jeg en ansigtssolcreme fra Coola. Jeg føler ikke, at min hud rigtig kan tåle sol, den skaller i hvert fald meget hurtigt. Om aftenen renser jeg huden med ’Gentle Cleansing Creme’, kommer et fugtgivende serum på og afslutter med cremen ’Evening Restorative Complex’. Alle fra Exuviance. 

Foto: Kavian Borhani
Hudplejerutine

Tidligere købte og brugte Lulu Hoa mange forskellige hudplejeprodukter, men hun oplevede for alvor at få pæn hud efter hun fik skræddersyet en rutine hos Exuviance.

Foto: Kavian Borhani
Hudplejerutine

De såkaldte cryosticks fra Namaka Rituals virker kølende, og Lulu Hoa bruger dem derfor til at mindske hævede øjne. Hun tipper desuden om, at de er gode til at berolige øjenomgivelser, der har været på overarbejde. F.eks. efter at have siddet koncentreret foran en skærm eller grædt meget.

Hvad er dit eget go-to makeuplook til hverdag?
Jeg er glad, hvis jeg føler at min hud er i balance og ensartet, så den hverken er for tør eller for fedtet. Når jeg har lidt highlighter over øjnene, fremhæver det virkelig en naturlig glød. Jeg får nemt røde kinder i løbet af dagen, så derfor bruger jeg ikke blush. Jeg afslutter med at give læberne lidt farve, helst med en farvet læbepomade. Mine læber kan bære ret meget farve, så det er også der, jeg skruer op til hverdag eller fest. 

Hvad er det billigste og dyreste produkt, du bruger?
Det billigste er nok de læbepomader, jeg bruger. Avènes ’Cold Cream’ er både god og billig. Min ultimative favorit er Gosh’ ’Lip Oils’. De er så gode. De holder læberne bløde længe uden at klistre, og fås i bl.a. rød, pink og orange. De gør virkelig alt for mine læber og koster blot 100 kroner. Det dyreste er min Dyson ’Airwrap’, der fungerer som en slags hjemme blowdry-behandling for mig. Særligt fordi jeg har langt hår, og gerne vil have lidt spil i det. 

Foto: Kavian Borhani
Hudplejerutine

I Lulu Hoas taske finder man altid en samling af læbepomader fra mærker som Ilia, Make the Make og Rms. Skal læberne for alvor reddes er det Elizabeth Ardens ’Eight Hour Cream’, hun rækker ud efter.

Er der et produkt, du har særligt mange af?
Jeg har flest produkter til læberne. Jeg føler, at resten af mit ansigt suger produkterne til sig i løbet af en dag. Derfor elsker jeg at lege med farver og toner på læberne, da det hurtigt kan give et nyt frisk look. Det er næsten en obsession, fordi jeg synes, det er fantastisk at se, hvad et ansigt kan, når et produkt fungerer. Jeg går ikke så meget med traditionel læbestift. Jeg tror, det skyldes, at jeg har så fyldige læber, at læbestift ser meget markant ud. 

Foto: Kavian Borhani
Læber

Lulu Hoas makeupfavorit til sit eget ansigt er farvede læbeprodukter. Hun er især glad for Shiseidos ’Colorgel Lipbalm’, fordi hun synes, de laver farver, der harmonerer smukt med asiatiske hudtoner. 

Hvilket produkt har fulgt dig flest år?
Det må være mine foundations. Særligt Bobbi Browns ’Skin Foundation spf 15’, som har fulgt mig siden gymnasietiden, fordi den fungerer godt til min lyse asiatiske hud. Som makeupartist tester jeg mange foundations, men jeg vender altid tilbage til den.

Foto: Kavian Borhani
Foundation

Bobbi Brown og Armani laver, ifølge Lulu Hoa, de bedste foundations til hendes hudtone. Hun oplever ellers at mange af de farver, man kan få herhjemme fra andre brands, er for rødlige eller varme i deres undertone, fordi de er afstemt efter skandinaviske toner. 

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2022-11-30/aesop_0.png

Håndcreme, A­­­­esop hos Matas, 190 kr.

DKK 190,-
Køb her
/2022-11-30/arket.png

Sweater, Arket, 950 kr.

DKK 950,-
Køb her
/2022-11-30/bogogide.png

Bog, Bog og ide, 140 kr. 

DKK 140,-
Køb her
/2022-11-30/coperni.png

Taske, Coperni, 2.940 kr.

DKK 2.940,-
Køb her
/2022-11-30/cos.png

Sweater, Cos, 590 kr.

DKK 590,-
Køb her
/2022-11-30/cph-living.jpg

Badekåbe, CPH living, 600 kr.

DKK 600,-
Køb her
/2022-11-30/kiehls-.jpg

Ansigtsolie, Khiels, 350 kr.

DKK 350,-
Køb her
/2022-11-30/georg-jensen.png

Julehjerte, Gerog Jensen hos Magasin, 230 kr.

Køb her
/2022-11-30/maanesten.png

Øreringe, Maanesten, 600 kr.

Køb her
/2022-11-30/jaquemus-hos-miinto.jpg

Kjole, Jaquemus hos Miinto, 4.550 kr.

Køb her
/2022-11-30/mango.png

Sko, Mango, 600 kr.

Køb her
/2022-11-30/julekalender-hos-bahne.png

Julekalender, Lakrids by Bülow hos Bahne, 350 kr. 

Køb her
/2022-11-30/rotate.jpg

Top, Rotate Birger Christensen, 3.700 kr.

Køb her
/2022-11-30/glossier.png

Blush, Glossier, 140 kr.

Køb her
/2022-11-30/hamkjobenhavn.jpg

Jeans, Han Kjøbenhavn, 2.000 kr.

Køb her
/2022-11-30/holzweiler.png

Vest, Holzweiler, 2.300 kr.

Køb her
/2022-11-30/ganni.jpg

Nederdel, Ganni, 1.600 kr.

Køb her
/2022-11-30/zara_0.jpg

Jakke, Zara, 800 kr.

Køb her