Foto: Redaktionen
Annonce

Josephine Aarkrogh: ”Dette trick er som en miniansigtsbehandling, når man skal blive klar på 5 minutter”

Af ELLE Native, Annonce for Untold Secretz 10/10/2022
Få Josephine Aarkrogs bedste tricks til en festmakeup, der holder hver gang - og som kan fikses, selv når tiden er knap.

Det er fredag, og måske har du festlige planer i sigte i weekenden. Vi har spurgt ELLEs Creative Director – og beauty afficionado – Josephine Aarkrogh om hendes festmakeupvaner og bedste tips til at blive festklar i en fart.

Hvad går du efter, når du skal lægge makeup til en festlig begivenhed? "Jeg er ikke bange for at bruge mere makeup når jeg skal ud, og elsker at bruge tid på det. Jeg fokuserer som regel mest på markerede øjne og lækker hud, men holder læberne naturlige med en lipbalm eller gloss uden for meget farve. Et look der altid virker for mig er et brunligt smokey eye med masser af mascara, og hud med masser af glød – her er jeg glad for bronzer og highlighter for at give den effekt. Men jeg elsker også en flydende eyeliner, og lader som regel den tale for sig selv og tilføjer kun mascara."

Hvad undgår du helst? "Jeg gad godt være bedre til at fokusere på læberne, men føler hurtigt mine øjne bliver meget ’nøgne’. Men jeg synes det kan være så flot med røde læber."

Er der en særlig frisure, du går efter, når du skal til fest? "Jeg har altid mit hår hængende løst, så det føles meget unaturligt for mig hvis jeg sætter det op når jeg skal til fest. Jeg giver det altid et blødt fald, enten med krøllejern eller glattejern (til at ’bukke’ det) når jeg skal ud, fordi mit hår naturligt er en blanding af helt glat og lidt bølget – så det bliver lidt pænere når jeg hjælper bølgerne lidt på vej."

Foto: Redaktionen

Har du et godt tip eller et godt produkt, du vender tilbage til igen og igen? "Hvis der er en ting, modeugerne har lært mig, er det at blive klar til en middag/at gå ud på meget kort tid. En isterning kørt forsigtigt hen over ansigtet kan virke virkelig opfriskende og som en slags mini-ansigtsbehandling – og hvis tiden ikke engang er til det, bruger jeg en ansigtsmist til at friske op. Caudalies ’Beauty Elixir’ har en frisk duft, der virker ekstra opfriskende på huden. Og så synes jeg man kan komme langt med en sort eyeliner tværet lidt ud omkring øjet, lidt ekstra mascara og lidt blush. Så er jeg klar på maks fem minutter."

Kan du huske et særligt hår- og makeup look fra en begivenhed, som virkelig var vellykket? "Jeg var rigtig glad for looket til mit bryllup, som Mads Stig stod bag. Det var meget som jeg ser ud til hverdag, bare lidt mere markeret."

Til årets ELLE Awards i september blev du gjort klar i beauty loungen med produkter fra Ilia Beauty og Balmain Hair. Hvordan var dit look den aften? "Mit hår havde blødt fald – selvfølgelig – men knap så ’perfekt’ og lidt mere rodet. Jeg synes hurtigt det kan blive lidt for pænt når kjole, sko osv. også er ret pænt, så derfor giver det en fin kontrast. Og så fik jeg lyst til glimmer på øjnene – hvis ikke til en festlig begivenhed som ELLE Awards, hvornår så?"

I galleriet nedenfor kan du se et udvalg af de produkter, Josephine blev gjort klar med til årets ELLE Awards, som fås hos det online beauty-univers, Untold Secretz.

Om Untold Secretz

Untold Secretz by Sidsel Marie Bøg er et holistisk velværeunivers med udgangspunkt i hår- og makeupartist Sidsel Marie Bøgs ekspertise, erfaring og holdninger til, hvad beauty-produkter skal kunne.

Alle produkter hos Untold Secretz er håndplukkede og gennemtestede, og lever alle op til Sidsel Marie Bøgs høje krav for renhed, effekt og funktion. Produkterne taler dermed også ind i et holistisk univers, hvor de er med til at hjælpe den enkelte til at være i sin verden, præcis som man ønsker.

Besøg ogs Untold Secretz' fysiske butik på Ordrupvej nord for København for personlig råd og vejledning.