Foto: PR
Annonce

Her er parfumen, der bringer din indre magi frem

Af ELLE Native, Annonce for Viktor & Rolf 19/07/2022
Sensommeren har fået et strejf af åndelighed og dybere mening. Viktor & Rolf lancerer nemlig parfumen Good Fortune; en magisk eliksir, der forstærker dit inderste væsen. Ansigtet for duften er artisten FKA Twigs, der selv har dybe rødder i den spirituelle verden. Kom tættere på magien – og duften – her.

I en tid hvor travlhed og en konstant online-tilstedeværelse er dominerende, søger mange dybere mening og en stærkere forbindelse til dem selv. At vende blikket indad og finde styrke i det indre, er en vigtig brik i vejen mod balance.

Som en ode til det spirituelle og med nik til magiens mystik lancerer Viktor & Rolf nu en helt ny parfume. Good Fortune leger med referencer til hvid magi, kosmos og den helende kraft, der findes i krystaller og blomster. Selve flakonen er udformet som en krystalkugle, som skal vække din indre spåkone til live og sende dig i retning af lykke og medgang. Proppen er en facetteret ametyst, som symboliserer styrke og positiv energi.

”Vi vil sprede et positivt budskab. Vi har længe ville skabe en duft, der rummer den moderne spiritualitet, personlig udvikling og en søgen efter en dybere mening, ” siger designerne bag, Viktor Horsting og Rolf Snoeren.

Foto: PR

MILD, MEN STADIG MODIG

Good Fortune indeholder noter af jasmin, der styrker dit indre kompas, og gør dig i stand til at blive negativ energi kvit. Der er også fine strejf af etisk udvundet vanilje fra Madagascar, som omslutter dig i en aura af sensualitet. Som noget helt nyt, er der desuden ekstrakter af fennikel og ensian i parfumen – noter, der aldrig før har været anvendt i parfumer, men som er velkendte i hvid magi. Samspillet mellem akkorderne skaber en helt ny og magisk duftoplevelse, der næsten har fortryllende effekt, samtidig med at den vækker din sjæl til live og giver dig mod.

”Good Fortune er et sammenkog, der som en magisk eliksir har utrolige egenskaber. Det er en kraftfuld alkymi af fløjlsblød jasmin i et cremet vaniljebad toppet med fennikel og ensian,” siger parfumørene Anne Flipo og Nicolas Beaulieu.

Foto: PR

Parfumen, som er helt vegansk, har den farverige og spirituelt anlagte multikunstner FKA Twigs i front.

”Good Fortune er præcis som jeg: mild, men samtidig modig. Det er en unik duft, som hylder kraften i det feminine,” afslutter hun.

Foto: PR