Foto: Tim Rooke/Shutterstock/Ritzau Scanpix
Makeup

Her er hemmeligheden bag Pamela Andersons evige glød og flotte hud

Af Rose Maria Boelsmand 1/03/2023
Vejen til god hud er ifølge Pamela Anderson selv meget mere enkel, end man skulle tro.

Der er en ny pandemi i omløb. Eller skulle vi sige ’Pam-demi’?

Efter premieren på Pamela Andersons afslørende Netflix-dokumentar, ’Pamela, A Love Story’ og udgivelsen af ’Baywatch’-stjernens memoir, ’Love, Pamela’, har verden ikke synes at kunne få nok af den blonde canadier.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og forståeligt nok. Ikke bare er hendes historie et fascinerende eksempel på den amerikanske drøm – og bagsiden af medaljen, når drømmen går i opfyldelse. Men Anderson selv er også en sweetheart, hvilket mange måske havde glemt i al berømmelsen, men måske netop derfor vil alle lige nu være som ’Pam’.

På TikTok er trenden #PamCore gået viralt, hvor alt fra hendes pandehår, opsatte signatur-frisure til makeup er det eneste, de unge vil have, men flere har især bemærket, at Pamela Anderson har ekseptionelt god hud.

Foto: Dennis Stone/Shutterstock/Ritzau Scanpix

I sin Netflix-dokumentar optræder hun oftest komplet usminket, hvilket er den diametrale modsætning til det glammede image, hun bedst er kendt for. Men det har kun fået folk til at blive endnu mere vild med ’Baywatch’-stjernen, eftersom det er et velkendt faktum, at hun ikke er til kosmetiske indgreb i ansigtet.

Så, spørger mange, hvad er hemmeligheden?

I et eksklusivt interview med ELLE.com, fortæller Anderson, at hendes bedste værn mod alderstegn – og dermed kilden til flot og fast hud – er fugt.

”Jeg bruger en rumfugter i tørre klimaer og en rosenvandsspray, som jeg har stående i køleskabet. Den fungerer både som toner og som opfrisker. Jeg bruger den hver gang, jeg åbner køleskabslågen,” fortæller hun.

Foto: Ruba/Backgrid/Ritzau Scanpix

Derudover er hendes rutine simpel.

Hun undgår at eksfoliere huden for ofte, men lader i stedet huden ”…do its thing”.

Hun får en rensende og tonende ansigtsbehandling ugentligt, fordi hun fortrækker frisk hud over brug af foundation – også når hun går ud.

Derudover er hendes tilgang til hudpleje meget nede på jorden, og hun fortæller, at hun bruger sin sunde fornuft, når hun vælger produkter, og er tilhænger af gamle husmorråd og gode olier. Hun ser nemlig sin hudpleje som næring til huden, ligesom mad er til kroppen, og den holistiske tilgang skinner igennem hele vejen rundt. Hun har nemlig også været veganer siden sine midt-20’ere og leder en fond til fordel for menneske-, dyre- og miljørettigheder.

Men hendes meget minimalistiske og jordnære tilgang til hudpleje og det naturlige look, spiller stadig en rolle, når der er en rød løber involveret, selvom Pamela Anderson er stadig en ægte ’glam girl’.

Hendes naturlige hud får stadig lov til at spille førsteviolin, og derfor fortæller hendes ansigtsbehandler og makeupartist, at det mest essentielle, de gør for hendes hud, er at fokusere på fugt, nærende ingredienser og oxygenbehandlinger for at holde huden fast og sund.

Foto: Jill Connelly/Ritzau Scanpix

Til at fremtrylle Pamelas signatur smokey eye bruger hendes makeupartist, Eileen Madrid Lancômes Le Kôhl Eyeliner Pencil. Til ELLE.com fortæller hun, at hun med vilje går efter et uperfekt resultat, og gerne ’smudger’ stregen let.

Da Pamela Anderson havde sin første storhedstid i 1990’erne, var alt alle ville have, markerede læber tegnet kraftigt op med en (lidt for) mørk lip liner.

Det var naturligvis også Pams go-to look, og for at skabe udtrykket i dag bruger Madrid en kombination af lip liners og matte, fugtgivende læbestifter fra Charlotte Tilbury, Elise Waiter, Nude Envie og Makeup By Mario.

Til ELLE.com fortæller hun: ”Vi gør altid yderkanten af læberne mørke med lip liner, og Pamela siger, at det får hende til at føle sig sendt tilbage til ’90’erne.”Kombinationen af smokey eyes og optegnede læber kalder Madrid og Anderson ’Det ikoniske Pam Look”.

Foto: Bei/Shutterstock/Ritzau Scanpix

I dokumentaren ‘Pamela, A Love Story’, fortæller Anderson, at hun faktisk selv står bag sin blonde signatur-hårfarve. Til manges overraskelse er farven et produkt af Garniers hjemmehårfarvnings-kit, Nutrisse, som fås i stort set ethvert supermarked verden over.

Igen, en meget nede-på-jorden tilgang til skønhed, som måske har overrasket mange. Men det var særligt hendes mere kontroversielle tilgang til hårstyling, der fik folk op ad stolene. Pamela Anderson demonstrerede nemlig i en video med British Vogue, hvordan hun så let som ingenting svingede sin blonde hårpragt op i sin ikoniske, og tilfældigt opsatte frisure med et par g-strengs-trusser.

No. Bullshit. Hvis det virker for Pamela, er det – både I følge hende selv, men også hendes makeupartist – det hun gør. Og åbenbart er trussetricket et, som hun svor til I 90’erne, hvor undertøjet åbenbart ofte fandt indpas på toppen af hovedet frem for under bukserne.

Prøv selv – det er måske det billigste hårtrick, du nogensinde får.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her