Annonce

Her er de bedste makeuplooks til julefrokosten

Af ELLE Native, Annonce for Maybelline New York 17/10/2022
Kridt danseskoene, find den flotte kjole frem og læg en makeup, der er julefrokosten værdig. I denne artikel inspirerer vi til smukke makeuplooks, så du kan skyde juletiden i gang på allerfestligste manér.

Årets mest fejringsfyldte måned står for døren, og det betyder selvfølgelig, at det er tid til at planlægge festlige outfits og pæn makeup. Ikke mindst til julefrokosterne, der – som et af sæsonens absolutte højdepunkter – er den perfekte anledning til at tilføje et strejf af glam til looket.

Sæsonens æstetik er elegant og klassisk, sexet og forførende. Lad dig inspirere af vinterens mørke farver til en dramatisk smokey eye, en opsigtsvækkende læbe eller noget helt tredje, der får dig til at stå ud fra mængden.

Har du også ambitioner om at kreere et ekstraflot julefrokost-look i år? Så er du kommet til rette sted. For at skabe præcis den makeup, du vil have, er det vigtigt at have redskaberne i orden. En mascara og eyeliner til præcision, en mættet læbefarve og glossy gloss. I denne artikel har vi samlet inspiration til det hele med fokus på både øjne og læber, og vi guider dig gennem de bedste produkter til at lave looket.

Den røde læbe

Når vi snakker om makeup til juletiden, er det næsten umuligt at komme udenom den farverige læbe. Her er den klassiske røde læbestift ideel til at skabe et ’effortlessly chic’ look, der på en og samme tid er både sexet og elegant. Den røde læbe fungerer som en farverig accessory, der kan opgradere ethvert outfit.

Få looket:
Den røde læbestift er utroligt smuk og emmer af elegance, der giver masser af selvtillid. Fordi farven er iøjnefaldende, kræver den en smule øvelse, men hvis du bruger det rigtige produkt, mestrer du den røde læbe på ingen tid.

Når du vælger dit læbeprodukt, er der særligt to ting, der er gode at være opmærksom på, nemlig holdbarheden og konsistensen. Fordi farven er så markant, kan det ses, hvis læbeformen er skæv, eller hvis farven er forsvundet efter det store julegilde.

Maybelline Superstay Vinyl Ink er en flydende læbestift, der med sin pigmenterede formulering skaber den helt perfekte shiny røde læbe ved bare ét penselstrøg. Så snart læbestiften er lagt, bliver den siddende hele aftenen, uanset om du drikker drinks med eller uden sugerør. Dertil kommer, at læbestiften er ultralet at arbejde med. Penslen kombineret med den flydende konsistens gør, at du nemt kan forme læben og lave detaljearbejdet, der udfylder huller og fuldender looket.

Maybelline Superstay Vinyl Ink, 84,95 kr. Shop her.
Maybelline Superstay Vinyl Ink fås i et bredt udvalg af røde nuancer, så du kan finde den, du synes bedst om til dit look.

Glossy glam

Hvis du ønsker et shiny, lidt mere afdæmpet læbelook, er en god lipgloss det rigtige valg.

Få looket:
Når du går efter det glossy feel, er det alfa omega at vælge en lipgloss med shine, men det er faktisk også vigtigt at finde en lipgloss, der giver masser af blødhed til læberne. Læberne skal gerne se velfugtede ud, så du opnår det helt rigtige 00’er-inspirerede glossy look, som du kan dresse op og ned, alt efter hvad du er i humør til.

Maybelline New Yorks Lifter Gloss er kendt for at give det perfekte glossy look, uden at føles klisteret. Desuden er lipglossen beriget med hyaluronsyre, der med sin fugtgivende effekt sikrer dig bløde læber hele aftenen igennem. Lipglossen fås i et væld af farver, så du kan vælge lige præcis den, der passer til dig.

Maybelline Lifter Goss, 69,95 kr. Shop her.

Festklar øjenmakeup

Giv dit look et ekstra lag af dramatik med en øjenmakeup, som indrammer øjet og giver en smuk ’cat eye’-effekt. Du kan forlænge eller forkorte den winged effekt, ligesom du kan bygge dit vippelook op, alt efter hvor meget volumen du ønsker dig. Du kan kombinere looket med en smokey eye, gyldne jordfarver eller lade eyelineren stå alene. Prøv dig frem, og find dit favoritlook.

Få looket
Den sikre streg kan være svær at perfektionere, og den kræver typisk lidt øvelse. Dog er en ting helt sikker: For at lære håndværket, skal dine redskaber være i orden. Hyper Precise Eyeliner fra Maybelline New York er, som navnet foreskriver, designet til præcision. Sammen med eyelinerens ultrapigmenterede formulering, der holder hele dagen uden at smitte af, har du de rigtige forhold for at male den gode eyeliner. Detaljearbejdet kan tage lidt tid – men når du først har lagt eyelineren, holder den til gengæld op til 16 timer.

Når eyelineren sidder i skabet, er det tid til at rette opmærksomheden mod vipperne. Det dramatiske look er nemlig ikke fuldendt, førend de har fået masser af volumen. Her er den ikoniske Lash Sensational Sky High Mascara din bedste ven.

Den populære mascara har en lang og fleksibel børste, der fanger og adskiller alle dine vipper, mens den giver masser af kulsort farve. Takket være mascaraens formel, der er beriget med bambusekstrakt og fibre, får du let som ingenting et voluminøst vippelook, som er enhver julefrokost værdig. Lige nu kan du få den ikoniske mascara i en limited edition-udgave. Det er den samme virksomme mascara – bare i nye klæder.

Lash Sensational Sky High Mascara, 99,95 kr. Shop her. Maybelline Hyper Precise All Day Black Eyeliner, 59,95 kr. Shop her.

Maybelline Holiday Icons

Det voluminøse vippelook, winged eyeliner ’on fleek’ og de fineste læbelooks, der holder hele aftenen og giver læberne form og farve. Denne jul har Maybelline New York udvalgt fire Holiday Iconics blandt deres allermest populære produkter, som er kendt og elsket verden over.