Foto: IMaxTree
Hudpleje

Har du prøvet dem? Her er 7 af de bedste øjencremer og -masker

af Maria Frederikke Munch Thorgaard 16/03/2021
Lille produkt, stor forskel! Huden omkring øjnene sladrer om alt fra din alder til antallet af timer, du ikke har fået sovet. Så har du endnu ikke oplevet, hvor stor en forskel produkter målrettet øjnene kan gøre, eller trænger du blot til en ny favorit, så læs med her.

Det er ikke kun på den pergaments-tynde hud omkring øjnene, at træthedstegn tydeligt kan ses. Det er også her, de første alderstegn kommer til syne.

Coronatidens øgede skærmtid sætter også den sarte hud på lidt af en prøve, så der er al mulig god grund til at værne ekstra godt om øjenomgivelserne. 

 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Gennem tiden har der været delte meninger om, hvorvidt det vitterligt er nødvendigt at bruge en øjencreme, eller om man blot kan nøjes med at smøre sit serum eller creme helt op omkring øjnene.

Men huden her er altså ekstra fin, så for mange af os, kan det være en god ide at bruge et produkt, der er målrettet den tynde hud, og som derfor ikke generer og irriterer.  

Læs ogsåDe her skønhedsprodukter, sværger makeupartist Marie Thomsen til

Derudover skal man heller ikke underkende hele den del, der handler om forkælelse. Det kan virkelig føles skønt enten at starte dagen med en creme, der frisker op eller afslutte dagen med et lag, der virker, mens du sover.  

Hvad end du er til det ene eller det andet, så vær forsigtig, når du smører cremen på. Et godt trick er at bruge ringfingeren, når du smører eller dupper din creme på, da den ikke kan lægge samme tryk på huden som f.eks. din pegefinger kan.  

I galleriet herunder har vi samlet syv af de bedste øjenprodukter, der er på markedet netop nu.