Nude look
Annonce

Guide: Sådan opnår du det perfekte ’nude look’

Annonce for L'Oréal Paris True Match 6/09/2023
Ønsker du en naturlig finish med masser af glød? Her får du en makeuprutine i fire trin, som kan give dig det eftertragtede nude look og samtidig pleje huden.

00’erne er på mange måder tilbage, men det gælder (heldigvis) endnu ikke vores ansigtsmakeup. Måske du husker de mørke og uigennemtrængelige masker af foundation, der på ingen måde skabte tvivl om, at du havde makeup på?

Den trend er ikke tilbage. Tværtimod er det stadig det naturlige ’no makeup-look’, vi stræber efter. Det skabes bedst med makeupprodukter, der ensarter din hud uden at dække dens kendetegn og struktur og som samtidig indeholder hudplejeingredienser og kan skabe en smuk og glødende hud.

Herunder har vi samlet en makeuprutine i fire trin til det perfekte nude look.

Serum

True Match Nude Plumping Tinted Serum

Siden lanceringen i 2021 har True Match Nude Plumping Tinted Serum fra L’Oréal Paris været en favorit hos mange. Og nu er produktet blevet relanceret med en ny og forbedret formel med vidunderingrediensen mikrohyaluronsyre, der kan fugte og pleje din hud.

True Match Nude Plumping Tinted Serum er en let dækkende foundation, som giver et naturligt glowy og perfekt nude look takket være de lysreflekterende mineralske pigmenter, som dækker dine ujævnheder men uden at skjule den virkelige hud.

  • Beriget med 1 procent mikrohyaluronsyre
  • Uden parfume
  • Egnet til alle hudtyper, selv sensitiv hud
  • Testet under dermatologisk kontrol
  • Ikke-komedogen – tilstopper ikke porerne
  • Vegansk formel*

*Ingen ingredienser afledt fra dyr.

Makeuprutine til det perfekte nude look

Ønsker du også en ansigtshud med en strålende og naturlig finish, så kan du følge denne rutine i fire trin.

Trin 1: Primer

Begynd med en primer, som kan give dig et glat og jævnt udgangspunkt for din ansigtsmakeup. En primer kan have mange forskellige funktioner – det er bestemt ikke en one size fits all – så det er med at finde den rigtige, som passer til din hud og dit behov. Du kan for eksempel få primere til tør hud med masser af fugt, du kan få primere, der giver masser af glød, eller du kan få primere, der kan fylde dine porer ud.

L'Oréal Paris Prime Lab Advanced Derm Primer 24H Pore Minimizer gør netop det. Den udjævner dine porer og gør din hud mere glat, så du får det perfekte underlag at lægge din makeup på. Produktet forlænger desuden holdbarheden af din makeup, så du kan opretholde dit naturlige og glødende look hele dagen.

Inden du påfører din primer om morgenen, bør du rense din hud. Afsæt herefter små prikker af primeren, og massér den ind i huden. Det kræver kun meget lidt produkt.

L'Oréal Paris Prime Lab Advanced Derm Primer 24H Pore Minimizer er beriget med 1% AHA+LHA+BHA-kompleks for synligt at forbedre hudens glathed.

Trin 2: Base

Efter din udjævnende primer, har du det perfekte lærred at skabe dit mesterværk på. Og ethvert mesterværk starter selvfølgelig med en god base. Her er foundation et must. Men også foundations har vidt forskellige funktioner, teksturer og dækkeevner, og til et nude look er det vigtigt, at din foundation ikke er for mat og dækkende.

True Match Nude Plumping Tinted Serum fra L’Oréal Paris fungerer som den perfekte base hertil. Den er nemlig forholdsvist tynd i konsistensen og samtidig let dækkende, så man stadig kan se hudens struktur. Produktet smelter meget naturligt ind i huden, som efterlades med en strålende finish.

Den lette foundation er ovenikøbet beriget med 1 procent mikrohyaluronsyre. Udover at forsyne dig med en god makeupbase plejer og fugter den altså din hud, så den ser ekstra livlig og glødende ud.

For det perfekte resultat er det selvfølgelig vigtigt, at nuancen passer til din hudtone. Det tester du bedst ved at påføre en smule på dit kæbeben. True Match Nude Plumping Tinted Serum fra L’Oréal Paris kommer i mange forskellige nuancer, så du uanset hudtone kan finde dit perfekte match.

Ryst produktet godt før brug, og påfør nogle få dråber direkte i ansigtet. Brug fingrene til at blende produktet ind – start fra midten, og arbejd dig udad. På den måde sikrer du, at du ikke får en tydelig markering af, hvor din foundation starter og slutter – i stedet kan du blende den naturligt ud i kanten.

L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum giver en glødende og fugtet hud i op til 24 timer.

Trin 3: Concealer

Dæk de uønskede ujævnheder, som stadig er synlige, med en concealer. True Match Concealer fra L’Oréal Paris er en flydende concealer, der kan dække ujævnheder, bumser, porer og bristede blodkar. Påfør concealeren med applikatoren, og dup den forsigtigt ind i huden med fingrene.

Når du skal vælge farven til din concealer, skal du som udgangspunkt vælge den en tone lysere end din hudtone – et godt tip er at sammenligne den med farven på din foundation, og så vælge concealeren i en tone lysere end den. Det gælder dog ikke, hvis du har mange urenheder. Her kan du med fordel vælge en concealer i samme farve som din hudtone, så du ikke kommer til at fremhæve dine urenheder utilsigtet.

L’Oréal Paris True Match Concealer er egnet til sensitiv hud og indeholder ikke parfume. Den dækker ujævnheder og giver huden glød.

Trin 4: Pudder

Fuldend dit nude look med True Match Powder fra L’Oréal Paris. Også mineralpudderet fra True Match-serien er beriget med hyaluronsyre, og pudderet blender naturligt sammen med din hudfarve og -tekstur.

Pudder er rigtig godt til at "fiksere" din foundation og concealer, da det kan absorbere de rester af produkt, der ikke er trængt helt ind i huden. Det er desuden helt oplagt at have pudder med i tasken, hvis du skulle få brug for at friske dit nude look op i løbet af dagen.

Påfør pudder på halsen og i ansigtet med en makeupbørste eller -svamp. Start fra midten, og arbejd dig udad. Et voilà.

Pudder
L’Oréal Paris True Match Powder blødgør huden og forbedrer dens glød på fire uger*.

*selvvurdering blandt 60 kvinder.